writing-img

pomoč-prstki pri 3 mesečniku

clock-img

27.06.2005, 22:42

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

:zmeden2:Jaz sem pa danes opazila da ma naš :duda: prstke tam v pregibu prvega sklepa(nad nohtkom)čisto rumene(zgleda kot bi bli zlatenčni) ene pa celo že kar mal vijolične. Kot bi bil udarjen sam na vseh 10 prstkah na roki.:zmeden2:

Kaj bi to, lahko blo????? MA ne vem a je možno da ma plave ker tako stiska pesti :zmeden::zmeden:

Ma bom jutri mal panike nardila mava glih posvetovalnico9nebesa

clock-img

27.06.2005, 22:46

clock-img

dix

pencil-img

897

Točno to bo, dojenčki tako močno stisnejo roko v pest ali pa ko kaj primejo da jim prsti vse postanejo beli ali pa celo plavi. Ne se sekirat, čist normalen pojav, saj ko ima prstke stegnjene (kar je rpi takih malih malokrat :)-) ima verjetno normalne.

clock-img

27.06.2005, 22:51

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Ne nima normalne barve. Prav rumeno-plave ma v sklepih.

a veš kako zgleda ko se udarš pa pol rata najprej plav flek pa vijolčen pol pa počasi ratuje rumen. No on ima tako rumeno barvo-eni so pa celo plavi. Ampak vseh 10 :zmeden:
ma upam da ni kaj hujšega. Ga moram mal pečekirat še zdele k spi kako kaj zgleda.
MAtr moj oči je bil tak rumen k ej bil čist na koncu s tistm :hudicek: rakom. Upam da ni kaj hujšega.

clock-img

27.06.2005, 23:34

clock-img

dix

pencil-img

897

Kaj ima hladne rokice mogoče?

Eh, kaj se pamtno delam, jutri lepo vprašaj pa boš najbolj ziher.

:rozica:

clock-img

28.06.2005, 07:06

clock-img

Anonimen

Ma ne, ne more biti hujšega. Ponavadi imajo otroci nosove take rumene barve. Tibor ga že ima že od nekdaj, čisto druge barve od ostalega obraza. Sicer se ne opazi, če ne pogledaš bolj pozorno, ampak to sem že pri večih opazila. To bo nekaj podobnega, najbrž.
Sicer pa poročaj, kaj ti bodo rekli.

clock-img

28.06.2005, 13:13

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

ojej upam, da ni nič resnega...sporoči kaj si ugotovila

clock-img

28.06.2005, 15:28

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Kako je šlo v posvetovalnici?

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem