writing-img

pomoč

clock-img

04.02.2008, 15:53

clock-img

*nina*

pencil-img

686

28.12.sem imela čiščenje in od takrat še nisem dobilauser posted image vmes se čutila ovulacijo...sluz in špikanje v jajčnikih in po teh izračunih bi jo mogla dobiti okoli 26.1....sem pa dobila 27.1 krvav izcedek ki je trajal tri dni???ali je to kao M????to je bil samo izcedek...ni se mi ulilo????da povem še to da sem imela 16.1 g pregled in mi je rekla da so me zelo lepo sčistili in da nimam nobenih pregrad ali kaj podobnega????zanosila sem zelo hitro...avgusta sem nehala jemati kt in novembra sem bila že noseča!!!!skrbi me samo ta menza ker bi jo zelo rada dobila da potem lahko začnem delati na bebici

clock-img

04.02.2008, 16:05

clock-img

Anonimen

Nina, ne vem kaj bi to lahko bilo... noseča nisi (?), vsaj po pisanju predvidevam, da sta pazila. Jaz bi poklicala G in ji razložila situacijo... kaj pa vem.

Želim ti, da kmalu zopet ugledaš user posted image user posted image in da bo tokrat vse v najlepšem redu!

clock-img

04.02.2008, 18:53

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Možno, da si takrat imela M, ki je zaradi čiščenja pač malo drugačna kot prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem