writing-img

pomoč - izvid kri

clock-img

26.06.2014, 18:41

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

A je tu kakšen RR-ovec ali RR-ovka, ki mi lahko pomaga. Dobila sem izvid krvi za tri letnega sina (sicer pri poškodbi glave s kolesom) in piše levkocitoza je 22,6, sicer so izvidi v mejah normale.Kaj je to???

clock-img

26.06.2014, 20:35

clock-img

anonimen40

pencil-img

8

POVEČANO ŠTEVILO LEVKOCITOV se imenuje levkocitoza. Levkocitoza nas predvsem brani, medtem ko nas levkopenija, nasprotno, ogroža. “Najpogosteje gre za odziv na vnetni proces (bakterijsko okužbo), saj bela krvna telesca uničujejo vsiljivce v telesu.” Redkeje lahko povečano število belih krvnih telesc kaže na neko primarno krvno bolezen, kot je levkemija oziroma rakasto obolenje krvotvornih organov. Na to nas opozorijo velika odstopanja od normalnega števila belih krvnih telesc, pravi Valerija Šaško, dr. med. Vzrok levkocitoze je lahko tudi izguba tekočine (pri driskah, nezadostnem pitju tekočine).

Takšne stvari se sicer vedno zdravnika vprašajo. Lp

clock-img

26.06.2014, 21:23

clock-img

respect

pencil-img

272

IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj

A je tu kakšen RR-ovec ali RR-ovka, ki mi lahko pomaga. Dobila sem izvid krvi za tri letnega sina (sicer pri poškodbi glave s kolesom) in piše levkocitoza je 22,6, sicer so izvidi v mejah normale.Kaj je to???

Nič takšnega kar bi vas moralo skrbeti.
ne iščimo neki bolezn iin si ne delajte neke utvare da je nekaj hudo narobe !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem