writing-img

ponovna zanositev???

clock-img

21.06.2007, 22:36

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Pozdravljeni.Imam 6 mesecev starega user posted image ,ki ga izključno samo še dojim.Želimo si še enega, vendar user posted image po porodu še nisem dobila.Zanima me ali je kljub temu kakšna možnost, da ponovno zanosim?Lep pozdrav

clock-img

21.06.2007, 22:46

clock-img

vms

pencil-img

151

oj larissa jaz imam 3 msece staro piško in še dva starejša, pa smo pričeli delati na četrtem. Midva pač pridnouser posted image  in upava, da se prime. Seveda so možnosti, vidva le lepo user posted image in brez panike, bo že. No mogoče nama pa obema hitro rata.user posted image

clock-img

21.06.2007, 22:46

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Da bi lahko zanosila, moraš imeti ovulacijo! Dojenje ni učinkovita kontracepcijska metoda, baje je uspešna le pri afriških ženskah, ki imajo nonstop otroka na dojki, zato ne zanosijo tudi 2 leti.

clock-img

22.06.2007, 09:49

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

zanosiš lahko, ker prvo ovuliraš in potem imaš menstruacijo.
Jaz sem dobila prvo menstruacijo po pol leta ko smo začeli uvajati gosto hrano (zato predvidevam da je zaradi intenzivnega dojenja prej ni bilo) no pri 9 mesecih pa smo naredili že novega bratca ali sestrico user posted image

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 22.6.2007 9:56:04 >

clock-img

22.06.2007, 10:07

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Hvala za odgovore, pridno bova user posted image , pa bo kar bo.Le moj user posted image  zavrača gosto hrano, tako da verjetno user posted image  še nekaj časa ne bo, čeprav vem da to ni merilo.
Če ima katera še kakšno izkušnjo s tem, naj jo prosim deli z menoj.Lep pozdravček vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem