writing-img

popadki?

clock-img

20.04.2012, 20:15

clock-img

annchi

pencil-img

1

Najprej en lep pozdrav!!!user posted image

Sem v 34 t nosečnosti. Do sedaj je nosečnost potekala brez posebnosti, razen konstantnega otrdevanja trebuha nisem imela nobenih težav do sedajuser posted image
Pred enim tednom sem imela ultrazvok, kjer je ginekologinja ugotovila da je otroček velik--v 32t+3dni je bil težak 2300-torej majčen prehiteva in lepo razvit in zdrav, nosim pa ekstremno nizko.

Danes pa že ves dan čutim močne bolečine v križu, nekakšno šraufanje v trebuhu in križu, nonstop me sili na vodo po par kapljic, tišči dol v nožnico in ves čas občutek da moram na blato a na koncu ne gre nič-aja, pa trebuh mi nonstop otrjeva.

Kaj mislite,da gre mogoče že za resne popadke ali so to lažni?user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2012, 20:43

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Po mojem, če te fanj boli, se pojdi pokazat. Ker, da ti otrdeva trebuh, je normalno, včasih se to zgodi tudi, če ne počivaš dovolj oz, če si veliko aktivna.

malo meje zmotlo to, da omenjaš, da te tišči na blato, pa da ne gre,.. ker to se je meni dogajalo prav na večer, ko sem šla rodit,..

Se greš pokazat, pa boš mirna,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem