writing-img

popadki

clock-img

19.05.2010, 09:54

clock-img

beybk

pencil-img

89

hojla mene pa zanima, če se vam da napisati kako ste ve čutile prave popadke, kako ste se počutile zadnje dni pred PDP-jem?

clock-img

19.05.2010, 10:08

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Prave popadke sem čutila kot rahel stisk, ki se je ponavljal na 5 minut. Po tem sem vedela, da so najbrž pravi in so tudi bili. Boleli so šele takrat, ko so šibali na 2-3 minutke.

Pred porodom sem se počutila čisto običajno. Dober dan prej se mi je odluščil čep. Aja, pa kolki so me noro boleli, da sem komaj naredila prve tri korake.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

19.05.2010, 10:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.05.2010, 10:57

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Na začetku kot rahel krč maternice (polovica noči), potem je bil pa vse močnejši (proti jutru, ko so bli na 5 minut so bli že kr orng boleči). Zadnji dan pred porodom sem se že zjutraj zbudila z močnim pritiskom na spodnji del trebuha, komaj sem hodila...No, čez dan je blo mal boljš...Popoldan mi je začela po malem odtekat voda (sploh na začetku nisem skapirala, da je to to) in pozno popoldan sva se z možem odpravila proti P, ker sem imela kr daleč. No, zvečer so se pa potem začeli rahli popadki (v P).

Zivepo...a se jst tebe spomnim iz Septemberk 2007? Mislim, da imava isto starega prvega otroka...user posted image No, jst sem zdej dober mesec pred pdp-jem, ti pa vidim, da si že v nizkem štartu...user posted image
No..srečno, ane! user posted image

clock-img

19.05.2010, 10:59

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Ups...sem šele zdej pogledala tvoj podpis...Nekako ni glih možno, da sva bli skupej pri septembrkah...rodila si pa novembra...user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 11:27

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

v prvo šele ko mi je odtekla voda, čutila pa kot pri močnejši menstruaciji, nekaj močno stiska tam noter in potem se to stopnjuje do "porivanja", ki pa ne boli....

v drugo sem imela par takih močnejših, potem je voda odtekla in sem šla v porodnišnico, imela sem še ene tri in sem šla direkt na mizo "porivat" še parkrat in smo rodili...

počutila sem se normalno...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

19.05.2010, 11:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.05.2010, 12:25

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Ej, točno! Jst sem imela pdp 1. 10. (sej je logično, da sem bla pol pri oktoberkah) Sem vedla, da se te spomnim od tam...sam pol se mi je pa vse sesulo, ko sem vidla, kdaj si prvič rodila...user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 12:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.05.2010, 12:35

clock-img

picola1

pencil-img

2009

No, moja tut ni hotla oktobra ven...je mal pohitela (dva dni prej).user posted image Očitno najinim oktober ni preveč pri srcu...user posted image
Zdej imam pdp. 6.julija, sam bomo sprožili porod tam okrog 1.

clock-img

19.05.2010, 14:47

clock-img

emibu

pencil-img

1306

Kak se počutim pred PDP? Kot tank..komi se premikam,spodn del mal boli,špikanje občasno...Okorno je uglavnem...

clock-img

28.05.2010, 13:26

clock-img

mišamaša77

pencil-img

101

ojla, sem v 39 tednu, pa me boli kot pri menstruaciji ( kot pritisk, občutek da bolijo jajčniki in križ), a so to že popadki? Me pa boli že 3 dni ponoči, čez dan pa je boljše, trebuh pa mi ne otrdeva.

clock-img

28.05.2010, 13:39

clock-img

emibu

pencil-img

1306

mišamaša-sem en dan čez rok in se mi isto dogajauser posted image upam da je to to..

clock-img

28.05.2010, 14:17

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

zadnji dve - mislim, da to niso popadki user posted image vsaj pravi ne. Mene že en teden špika v hrbtenici, v spodnjem delu trebuha, bebi je spuščen... samo popadkov še pa nimam, razen lažnih. Za prave sem v prvi nosečnosti po enih štirih že dobro vedela, da so. Sem pa imela najprej tudi znosne, slabi dve uri, na pet minut, ko mi je odtekla voda, pa se je začelo zares, tistega pa potem ne morem več opisati, v glavnem krč celega telesa, šok v možganih, noge neuporabne, bolečine v rokah, trebuhu, hrbtenici, nepopisna sila v glavnem, ko nisem mogla nič drugega razen dretja, mižanja in nepremičnega ležanja... ne bom opisovala, ker se mi ni za spominjati user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

28.05.2010, 16:27

clock-img

Anonimen

Punce kako si pa sploh izmeris na kok časa so popadki?Jaz sem imela prvi porod sprozen z svečko in ko so se začel popadki so bli tko čudn da si sploh nism mogla zmert na kok časa so.

clock-img

01.06.2010, 09:52

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

ko en popadek spusti, pogledaš na uro in čakaš, da se prične drug in spet pogledaš na uro... ni težko user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem