writing-img

popust na teste ; )

clock-img

30.12.2008, 12:52

clock-img

Anonimen

Od sobote mi že zamuja user posted image , od takrat do danes sem nardila že 6 testov in sicer first sign ( dva v paketu), en ki ne vem kako se kliče, bc mini (2 v kompletu) in en tak testni lonček ....vsi razen bc mini (dva testa) so mi pokazali zelo rahlo črtico. Na bc mini je bila črtica res komaj opazna po mojem sem si jo domišljala....
Na tem testnem lončku piše da bi morale biti obe dve črtici prbl enako močno obarvane če je že po pričakovani user posted image ...moji dve črtici pa nista enaki pa mi zamuja že 4 dni.....za crknit...s čim vsem si belimo glavo. No point je samo v tem da ima moj dragi jutri rojstni dan in predem mu novico zavijem v darilni papir bi rada bla prepričana....a naj grem še po clear blue....mislite da mi dajo popust ; )

clock-img

30.12.2008, 12:54

clock-img

barika

pencil-img

6448

a se hecaš? ti bi kr popust na testeuser posted image user posted image , verjetno si malo prehitro naredila test, pa ti še ne pokaže močne črtice, če pa praviš, da se črtica pokaže, si pa verjetno noseca.

clock-img

30.12.2008, 13:00

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Čaw...

Pri meni je bilo tudi približno tako kot pri tebi s testih....in danes imam 28dni staro user posted image ...user posted image
Predlagam da ponoviš test z CB, preden dragemu zaviješ novico v darilni papir...user posted image  pa vso srečo...user posted image user posted image ...

clock-img

30.12.2008, 13:09

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

uuuu, ste pohitele user posted image   user posted image   user posted image  jz sem šla test delat k mi je zamujala slab mesec dni... zanimivo za popust - pozanimaj se v lekarni kjer jih kupuješ

clock-img

30.12.2008, 13:23

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Kako za boga si pa zdržala en mesec v negotovosti?

clock-img

30.12.2008, 13:52

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Kako za boga si pa zdržala en mesec v negotovosti?

Isto sem se vprašala jazuser posted image Pa tudi, če bi hotela zdržat, nebi mogla .No way, sem prefirbčnauser posted image

clock-img

30.12.2008, 14:22

clock-img

Anonimen

Pojdi v laboratorij in če potrdijo nosečnost mu daj tisti papir na katerem piše vrednost nosečniškega hormona in predvideni čas nosečnosti....pa mu lahko daš v kuvertiuser posted image

clock-img

30.12.2008, 15:50

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

meni je M zamujala zaradi živčnosti(sva se namreč ženila in sem bila pod pritiskom) ko pa je bila poroka mimo mi je pa v roku 14 dni pokazal +........srečnouser posted image

clock-img

31.12.2008, 00:04

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Zame je Clear Blue še vedno najzanesljivejši test. Malo več denarja...pa vseeno...me ni razočaral.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

31.12.2008, 10:09

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Pri prvi nosečnosti je tud men CB pokazal ful rahlo črtico, pa nikol nisem niti podvomila, da ne bi bla noseča al pa da bi ponovila test. Pri 2 in 3 je bla pa obakrat ful močna črtica. Vsakič sem pa delala z drugim testom.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem