cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poročni nakit

clock-img

02.03.2008, 10:51

clock-img

biga

pencil-img

838

Kakšen se najbolj poda h korzetu in dolgemu krilu v barvi šampanjca in iz šantung svile? Kakšni predlogi in kje si izposodit? Koliko pa stane približno izposoja nakita?

clock-img

02.03.2008, 11:23

clock-img

petra a

pencil-img

2070

men so všeč perle v isti barvi,na tankih obročkih

clock-img

02.03.2008, 11:23

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Prvič slišim, da si lahko nakit sposodiš. Jaz bi rekla, da paše zraven belo zlato.

clock-img

02.03.2008, 11:45

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

tut jst nism sigurna da si ga sploh lahko izposodiš,mislm da ga moreš kupiti!drgač ga pa imaš v vsakem poročnem salonu,sicer z zasoljenimi cenami...vendar svečano lep!
drgač pa tut jst sm za enako barvo,obleka -perle al kamenčki

clock-img

02.03.2008, 11:48

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Moja poročna obleka je bila tudi sestavljena iz korzeta in krila v šampanjc barvi. Zraven sem imela ogrlico in uhane iz perl enake barve.

clock-img

02.03.2008, 11:50

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Glede na simboliko raje ne bi uporabila perl ... odvisno tudi od frizure, pri spetih laseh morda kako elegantno, tanko ogrlico in uhančke? Recimo belo zlato ali kombinacija belo-rumeno.

clock-img

02.03.2008, 16:53

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ponavadi najbolj pašejo biseri. ne vem,jst sem jih imela. Sposodiš si pa mislim,da lahko-v kakšni zastavljalnici.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

06.03.2008, 18:52

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Nakit si lahko sposodiš v vseh poročnih salonih,vsaj pri nas v Prekmurju je takole.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

07.03.2008, 11:06

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Po moje bi najbolj pasal kak nakit s Swarovski kristalčki. Kaka lepa ogrlica in čist preprosti uhančki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem