writing-img

poročni prstani

clock-img

30.08.2007, 13:33

clock-img

jerikou

pencil-img

204

a mi kera zna povedat,kje v sloveniji se da dobit iz titana al pa platine prav po meri narejene prstane?jaz imam tako drobne prste, da bom mogla nekoc dat prav posebej delat prsatan, al pa ce si ga kar na otroškem izberem kakega lepega z račko al pa pikapolonico.....user posted image

clock-img

30.08.2007, 13:36

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hm, jaz bi povprašala kar v kakšni privat zlatarni, recimo Močnik v Ljubljani, Zlati M... mogoče pa vendarle tudi Zlatarne CE, kdo ve.

clock-img

30.08.2007, 14:01

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

v zlatarni aura v nm se da dobit vse po naročilu

clock-img

30.08.2007, 14:02

clock-img

kaja26

pencil-img

320

IZVIRNO SPOROČILO: jerikou

a mi kera zna povedat,kje v sloveniji se da dobit iz titana al pa platine prav po meri narejene prstane?jaz imam tako drobne prste, da bom mogla nekoc dat prav posebej delat prsatan, al pa ce si ga kar na otroškem izberem kakega lepega z račko al pa pikapolonico.....user posted image

Čisto vsak poročni prstan je narejen posebej za vsakega. Tako da bodo tut zate ga kamot naredili...user posted image user posted image

clock-img

30.08.2007, 14:04

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

meni so ga tud naredili po naročilu, ker imam tud ful tanke prste user posted image

Dala sem ga delat v zlatarno Platana na Wolfovi v LJ - ker mi v zlatarni Celje niso želeli narediti manjšega (češ, da nimajo kalupa user posted image ) user posted image

clock-img

30.08.2007, 14:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

V Zlatem M so imeli 3 leta nazaj tudi take iz platine, vem, ker sva jih midva gledala. Na koncu se sicer nisva odločila za njih, ampak naredili so nama jih pa tudi po meri.

clock-img

30.08.2007, 14:34

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

zlatarna CE jih sigurno ima

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

05.09.2007, 22:12

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

al pa ce si ga kar na otroškem izberem kakega lepega z račko al pa pikapolonico.....

Dej raje z slončkom, baje prinaša srečouser posted image joke!

Ej pomoje da ni problema, vsak prstan, se da po meri naredit, in tisto da nimajo kalupa je meni malo mem.user posted image Pomoje se jim samo ni dalo...

clock-img

06.09.2007, 08:13

clock-img

Pikaču

pencil-img

252

Priporočam zlatarno Donum ali zlatarno Karat v Novem mestu.

clock-img

06.09.2007, 20:33

clock-img

ammra

pencil-img

88

Definitivno zlatarna Krhlikar na Čopovi v LJ. Ugodija vsakršnim zahtevam in željam.

clock-img

06.09.2007, 22:03

clock-img

purple

pencil-img

1897

Nama so pri Kragolniku v Žalcu naredili točno takšne, kot sva si želela. Nisva hotela imeti čisto okrogle.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

06.09.2007, 23:36

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Nama so jih v Močniku naredili po naročilu, saj vsakemu, ane? Itak ti mero vzamejo

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

07.09.2007, 11:13

clock-img

maya_slo1

pencil-img

104

Kar se tiče prstanov iz titana...z mojim user posted image se pripravljava, da naročiva poročne prstane iz titana preko interneta. Naredijo pa kakršne koli velikosti...po meri...v nulo. Pri nas ne izdelujejo takih prstanov...se pa da dobiti v eni od dveh zlatarn v BTC-ju (hala A) prstane iz titana vse sorta, tudi poročne...jih uvažajo. Samo imajo velikosti kakršne pač imajo (ne sprejemajo naročil...nek cigu-migu...izgleda da kupijo tisto, kar drugi ne morejo prodati ali pa kakšna trgovina na debelo??)...moraš imeti srečo, da sta dva prstana enake oblike tudi primerne velikosti.  Graviranja ne delajo...vsaj v tisti zlatarni ne....se pa nisem pozanimala, če katera druga zlatarna gravira v titan.

www.titaniumera.com  Imajo tudi prstane različnih kombinacij...titan-platina, samo platina, titan-zlato....vredno ogleda.

Lep pozdrav!

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem