writing-img

porodniška + delo

clock-img

08.05.2010, 21:37

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Zanima me, ali ženska, ki prejema porodniško, kljub temu lahko dela npr. 4 ure na dan? Je to dovoljeno ali prejemanje porodniške to izključuje in obratno? Hvala za odgovoreuser posted image

clock-img

08.05.2010, 22:18

clock-img

benika

pencil-img

7793

Če prejemaš porodniško, potem se ne dela. Če želiš delat, prekineš porodniško. Simpluser posted image

clock-img

08.05.2010, 22:31

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ne - ni dovoljeno. Porodniško dobivaš zato, da si lahko prvo leto z otrokom in se posvetiš samo njemu. Če tega nimaš namena storiti in želiš delati, ti tudi porodniška ne pripada. Oziroma so tudi neke variante, da bi lahko koristila 4 ure porodniške in 4 ure delala, samo to potem pomeni tudi, da dobiš pol porodniške. Drugače pa načeloma velja, da če si na porodniški, uradno ne smeš delati.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

08.05.2010, 22:34

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Ja, saj, je blo tudi meni logično, da je tako ... user posted image Ampak sem se hotela prepričat. Hvala obemauser posted image

clock-img

08.05.2010, 22:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.05.2010, 23:02

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Če te dobijo, da delaš, ko si na porodniški, ti porodniško vzamejo.
Raje uživat zgodnjo pomlad, ki še prehitro mine, če se le da!

Saj ne sprašujem zaseuser posted image Ne pustim si odvzeti niti minute z mojo pupo, če to ni potrebnouser posted image Še prehitro gre čas ...

clock-img

09.05.2010, 21:23

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Lahko delaš po podjemni pogodbi.

Ampak ne sme bit v tej podjemni pogodbov elementov redne zaposlite. Npr. da bi v službi sklenila podjemno pogodbo za delo, ki ga sicer opravljaš kot redno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem