writing-img

porodnišnica Trbovlje

clock-img

10.09.2010, 19:06

clock-img

lena5

pencil-img

2

Zanimajo me izkušnje s porodnišnico Trbovlje... Hvala

clock-img

10.09.2010, 21:40

clock-img

Kimmi

pencil-img

147

Moje so zelo pozitivne :). Že sama prednost mi je, da ni ravno velike gužve, poleg tega imaš vse za higieno (vložke, brisače, mrežaste hlačke) vedno na voljo in neomejeno. In tudi večina sester je zelo ustrežljivih...

clock-img

11.09.2010, 06:32

clock-img

čivčiv

pencil-img

54

Tudi jaz sem zelo zadovoljna s trboveljsko porodnišnico. Tam si človek in se ti pri porodu res posvetijo-meni so se-obakrat. Vsega imaš dovolj od vložkov, brisač, pižam,... Nazadnje, ko sem bila smo morale edino na mrežaste hlačke paziti/šparati. Hrano lahko dobiš kolikohočeš in če ostane kaj kruha, sadja,...lahko dobiš še kasneje. Osebje sami plusi, predvsem večina sester. Za babice pa lahko napišem same superlative.
Če bom še kdaj zanosila in rodila grem v Trbovlje.

clock-img

11.09.2010, 08:50

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz sem 2x rodila v Trbovljah(1x cr 1x naravni porod)...vedno je bilo vse ok..res same pozitivne stvari lahko napišem, kot moje predhodnice...z eno besedo super(babce, sestre...)..1x rodila v LJ, in lahko rečem, da je bilo v Trbovljah veliko več pomoči od babice, pa tudi kasneje pri dojenju, preoblačenju...čeprav jaz sem tretjič rodila v LJ, tako da sem vse že vedela, cimra pa je bila prvorodka, pa sem ji jst pomagala, ker ji je sestra rekla, da zdej bi pa že lahko sama rihtala otroka(a ona reva na koncu z živci..,) drugače pa tudi LJ ok...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem