cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

posteljnina

clock-img

20.04.2005, 10:24

clock-img

Maša

pencil-img

348

Ali mi lahko svetujte kje dobiti kakšno lepo posteljninco za v zibko; pa tiste vetre( blazinice za okoli posteljice)!?

Hvala in lp:nosecka:

clock-img

20.04.2005, 10:38

clock-img

*maja

pencil-img

2075

V odejci jih imajo, samo so kar zasoljene cene.

http://www.odejca-sp.si/odejcaxxx.html

clock-img

20.04.2005, 11:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

clock-img

20.04.2005, 11:47

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz imam v beli zibki super "cute" posteljnno od Oddeje Škofja loke in sicer v beli barvi s taknimi pastelnimi tini-mini "bombončki". Imajo pa še cel kup drugh variant, ampak ta je tako nežna. Sem najprej domov privlekla eno svetlomodro, pa sem morala iti menjati, ker je moj rekel, da mali ne bo mogel spati zaradi "hude" barve:)-:)-:)-

V kompletu dobiš, kovterček, rjuhico, tisto za okoli zibke proti "vetru" in zagrinjalo oz. zavesico, če me razumeš.

Super lepo,

pa-pa Mina1

clock-img

20.04.2005, 15:43

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Vska šivilja (ali spretna babica - taka kot je naša) ti bo znala to zašiti. Zelo poceni so v Celju v invalidskih delavnicah na Golovcu.

clock-img

21.04.2005, 10:34

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem glih včeraj gledala posteljnino za posteljico...najbolj cart, najbolj mehke, so od Pan-dan...grem iskat naslednji teden, ko dobijo komplet v barvi, ki mi je bila všeč...baldahin+obroba+posteljnina= 18.000sit, ampak od vseh, ki sem jih gledala, je ta obroba najbolj puhasta 9nebesa

zdaj pa ne vem, tudi razmišljam, ali vzamem modro ali bež (z istim vzorčkom):zmeden:, da ne bo predivje vse skupaj :zmeden2:
kaj pravite?

clock-img

21.04.2005, 10:56

clock-img

malika

pencil-img

3199

Včeraj sem jih gledala v Arielu, jih je ne kup; pa tudi v Mercator centru jih imajo od katja in alen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem