writing-img

posteljnina - kje v LJ

clock-img

15.08.2005, 13:22

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

Posteljninca za dojenčka (kovtrček 120 x 80): ok, pogledala sem že v BC, pa mi nič ne odgovarja - ta luškane prodajajo namreč le v kompletu s kovtrčkom, katerega pa že imava. Izbira tistih, kjer kovtrčka ni treba kupit je pa zelo borna :((

Kam naj grem še pogledat? V mislih imam Rutar, Harvey Norman ... ali tam res imajo? In kje še?

naj naj hvala in pozdravček vsem :muca:

clock-img

15.08.2005, 13:25

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Ja izbira je borna, cene pa KATASTROFALNE !! Jaz bom posteljnino kupila kar v Avstriji ali Italiji, nekaj pa jo bom tudi sešila.. :bravo:

clock-img

15.08.2005, 13:36

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Poglej v Emporiumu spodaj (hala D) v trgovini Odejica Skofja Loka! Jaz sem tam ful velik dobila. V kompletu je samo prevleka za kovtrcek in rjuhica,....so pa tudi popolni kompleti. Ful izbire!

LP Kety

clock-img

15.08.2005, 13:37

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ti, sem videla v IKEI ful luštne in poceni, samo kaj, ko so le nekih nadrealističnih dimenzij, ki pri nas v Slo sploh ne pridejo v poštev...:((. Ne vem, a so to švedske dimenzije, samo če so tudi na splošno v Avstriji take, pol boš najbrž težko kaj našla :grrr:.

pozdravček :muca:

clock-img

15.08.2005, 13:41

clock-img

kati1

pencil-img

264

ojla

tud v BC v BTC-ju imajo precej posteljnine. Poleg dragih italjanskih imajo tud od slovenskih proizvajalcev - precej bolj ugodno. Da se kupiti tud ločene stvari (ne sam kompleti).

lp, K

clock-img

15.08.2005, 23:30

clock-img

Anonimen

Zakaj pa preprosto ne daste kaki šivilji, da vam zašije željeno, saj konec koncev prišparate živčke, pa noge, energijo, bencin in (tudi) denar?

clock-img

15.08.2005, 23:31

clock-img

Anonimen

Poglej se v Lesnini na Brdu.

clock-img

16.08.2005, 09:56

clock-img

karla 04

pencil-img

77

Cao!

Jaz sem vso posteljnino ravno prejšnji teden kupila v odejci na Brezovici. Sami šivajo doma in lahko izbereš kar hočeš, naredili so mi v enem dnevu celo 2 kompleta, spalno vrečo in prevleko za trip trap. Prišlo me je pol ceneje kot v BC.

Imajo tudi spletno stran, ampak bolje je, da naročiš direktno tam, ker imajo več izbire vzorcev.

LP, Karla

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem