writing-img

potrditev

clock-img

09.06.2008, 17:30

clock-img

zlatnik

pencil-img

11

Danes bila pri g. in je potrdil veselo novico, da smo v 7 tednu nosečnocti.Dal mi je tudi tel. za nuhalno v Domžalah.Ali je katera že bila tam in kako se vam je zdelo?

clock-img

09.06.2008, 17:39

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Čestitke user posted image user posted image  Jest sm bla v Domžalah in je bilo super. Vse ti lepo razložijo in pokažejo, dobiš tudi CD...Skratka user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

09.06.2008, 17:42

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

najprej ti user posted image user posted image !! je super občutek, kaj ne?

jaz sem imela ns v domžaleh pri dr.strah, meni je super zdravnica, vse kar sem vprašala mi je povedala- razložila... sem bila z njo zelo zadovolja, me je pa malce zmotilo to, da ni imela pri sebi pravega uz in mi ni slikc in filmčka dala na cd...

clock-img

09.06.2008, 18:06

clock-img

freha

pencil-img

329

Jaz sem tudi bila pri Strahovi pa mi ni bila všeč, mudilo se ji je in pozabila mi je dati snemat, pa sem ji cd prinesla. Sem pa slišala od prijateljice da je druga zdravnica, ki dela tam, zelo prijazna.

clock-img

09.06.2008, 21:02

clock-img

zlatnik

pencil-img

11

Hvala za čestitke.Drugač pa nuhalna ni nič nevarna za plod?
Kakšnja pa je cena v Domžalah?

clock-img

09.06.2008, 21:10

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ne, ne škoduje. 60 € stane.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

09.06.2008, 22:32

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Pušenjaka tudi zelo hvalijo.

clock-img

09.06.2008, 22:33

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Pa čestitke in lepo ter predvsem zdravo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 23:14

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Strahova je čist ta prava carica in daleč med najboljšimi, toplo toplo priporočam!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem