writing-img

pozabla vprašat....

clock-img

05.04.2005, 09:45

clock-img

urši*

pencil-img

1037

..........pri prejšnem postu....:zmeden2:
zdaj mu dajem ta rižek z banano! kdaj pa lahko probam dat npr.hippovo kašo jabolko-banana?in ostale?na kolk dni menjam???
lp;)

clock-img

05.04.2005, 11:01

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Uf, ste pa res hitri:zmeden:. Midva sva začela s šestimi meseci in sem mu najprej dajala rižolino z banano, ko je pojedel celo škatlo, sem pa kupila še par drugih okusov, da se mu ni skoz en okus ponavljal. Drži se navodil glede starosti, kakor piše na škatlah, čeprav sama še nisem videla, da bi na kakšni škatli pisalo manj kot od štirih mesecev naprej.

clock-img

05.04.2005, 11:14

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Urši* kolk maš pa ti tamalga starga?

clock-img

05.04.2005, 12:48

clock-img

urši*

pencil-img

1037

ja sej pravim , da so mi na posvetovalnici rekli, da lahko! ni dojen, mislim, da se pri dojenih uvaja gosta hrana šele od 6 mes. dalje!!!
tamali pa je star 3, 5 mes.
sej če ga ne zvija, pol po moje ni panike ?

clock-img

05.04.2005, 16:40

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Moj bo čez trinajst dni dopolnil tri mesece in se še polno dojila, zato si mojega kar ne predstavljam še na gosti hrani. A če je tvojemu to všeč in napredujeta, le pogumno naprej. Kot smo ugotovile pri otrocih ni pravil in vsak zase je nekaj izjemnega.

Uživajta:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem