writing-img

pozdravcek

clock-img

10.05.2005, 09:41

clock-img

kiky

pencil-img

72

vsem skupaj lep pozdrav,. kakor je mogoce ze katera opazila me kar dobre tri mesece ni bilo na forrumu, to pa zato ker sem bila ze skoraj preobremenjena s tem branjem razno raznih tem,. po letu in pol se vedno cakava na malo pikico ,ki pa je ni in ni:((:((:((, narocila sem se na pregled h kinekologu a ga imam sele 02,06,2005. povedati pa vam moram da sem imela pred devetimi leti (20 let) splav . A je mogoce krivo to , da se sedaj nic ne prime????

zaskrblena KIKY :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

10.05.2005, 09:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

mislim, da splav ni vplival, saj potem tudi po ss z abrazijo ne bi mogla nobena zanosit, pa zanosijo. Glavo pokonci, si pač na izmed nas, ki bo prehodila malo daljšo pot, da bo prišla do :duda:, ampak prišla pa bosta do tja, tako kot me vse.

LP:rozica:

clock-img

10.05.2005, 12:25

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Jest tut mislm,da se ti ni treba za to sekirat.Vidva kar lepo k zdravniku pejta in tam vama bodo vse povedal kaj pa kako in bosta velik bolj mirna.Pa še bebico bosta dobila.

Vso srečo!!!:rozica:

clock-img

10.05.2005, 13:08

clock-img

svizc

pencil-img

121

za to se ti pa res ni treba sekirat se boš preveč obremenjevala ti kar odmisl na tisto in misli pozitivno naprej;);)
zdravniku povej da se že tolk časa trudiš in ti bo sigurno dal napotnico za preiskave tko da boš vidla kolk bo fajn ko se bo neki naprej premaknil;);)
do takrat pa tisga:hudicek: odganji tako da bosta s svojim:love: čimveč in takrat ko ti paše:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
zate:rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem