writing-img

pozor pri nakupu wenice kupona

clock-img

20.04.2012, 09:58

clock-img

moci

pencil-img

5572

da se ne bo še katera opekla:
kupon ima zelo kratko veljavnost in en dan po izteku ga nočejo več vnovčiti, direktorica se celo zlaže, da ne more, ker nima več dostopa do 1nadan.

sama sem zelo jezna, še dobro da sem kupila samo en kupon.

clock-img

20.04.2012, 10:29

clock-img

benika

pencil-img

7793

Kupon je veljaven do 20.5.2012. Pa vedno v ponudbi piše do kdaj je treba kupon vnovčit in to si najbrž vedela že ko si ga kupila. In če ga v enem mesecu ne moreš unovčit....

clock-img

20.04.2012, 10:35

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

S pogoji se strinjaš ob nakupu! In jaz ji verjamem, da po roku ne more več vstopati v program.

Midva sva kupila razvajanje pri Kolektivi in sicer vikend paket v hotelu in ker ga nisva mogla vnovčiti zaradi rizične nosečnosti so nama podaljšali rok in še prenesla sva ga na nečakinjo. So bili res zelo prijazni.

clock-img

20.04.2012, 10:45

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kupon je veljaven do 20.5.2012. Pa vedno v ponudbi piše do kdaj je treba kupon vnovčit in to si najbrž vedela že ko si ga kupila. In če ga v enem mesecu ne moreš unovčit....

Točno tako. Tvoja nepazljivost pač ne more biti razlog, da streseš slabo voljo na trgovca. Sploh pa - od kod ti ideja, da velja samo 1 dan?! Velja 1 mesec - do 20.05.2012
http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana%20Extra/1766?slotId=69&isPreview=False

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 20.4.2012 10:46:57 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

20.04.2012, 16:59

clock-img

moci

pencil-img

5572

nika, slabo bereš, en dan po izteku, sem napisala.
in to, da ne morejo dostopat je laž, sem poklicala na 1nadan.
večina ponudnikov kuponov omogoča, da jih vnovčiš še kar nekaj časa po izteku.

beni, ne, nisem ga vnovčila. mesec je precej hitro na okrog, če je kar naprej kdo bolan.

clock-img

20.04.2012, 17:01

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

S pogoji se strinjaš ob nakupu! In jaz ji verjamem, da po roku ne more več vstopati v program.

Midva sva kupila razvajanje pri Kolektivi in sicer vikend paket v hotelu in ker ga nisva mogla vnovčiti zaradi rizične nosečnosti so nama podaljšali rok in še prenesla sva ga na nečakinjo. So bili res zelo prijazni.

in v večnini primerov je tako.
sicer pa, vsaka šola nekaj stane, mogoče informacija vseeno kateri pride prav.

clock-img

20.04.2012, 17:56

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

moci, meni se je nekaj podobnega zgodilo z bonom za polletni bonus v baby centru. en dan po preteku sem vprašala, če se da kaj urediti. Naročile so mi, naj skeniram in pošljem na njihov mail, pa mi potem niso odgovorili. Nasprotno so mi založen bon iz Obija omogočili vnovčiti več kot leto kasneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem