writing-img

pranje lasekov

clock-img

02.02.2008, 15:24

clock-img

s{an}a

pencil-img

33

Mene pa zanima kako pogosto dojenčku staremu 2-3 mesece perete glavo? Vsak dan ali? Moj sinek ima zelo dolge laseke in se mi jih ne ljubi vsak dan prati, tudi njemu ni kaj prida vščeč pranje glavce, oz. brisanje glave.
Lp

clock-img

02.02.2008, 15:29

clock-img

eya

pencil-img

4615

Kopali smo ga 2x na teden, od tega smo samo 1x na teden prav umili laske s šamponom, drugače pa smo ga umili samo z vodo.

clock-img

02.02.2008, 15:37

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Naša ima tudi dolge laske, pa ji perem enkrat na 10 dni. Se mi zdi da ni potrebe, da bi ji prala večkrat. Sej lahko da se motim, ne vem, sem tudi jaz v dilemi.
Drugače pa smo naši prvorojenki, ki pa ni imela nič laskov na glavi, prali tudi glavo vsak dan.

clock-img

02.02.2008, 15:41

clock-img

Anonimen

Kopam ga 2x na teden, s šamponom. Naš pa ima rad, če mu masiram oz. perem glavico. user posted image

clock-img

02.02.2008, 16:01

clock-img

jajula

pencil-img

1191

jst mam tud dolge lase, pa si jih ne perem vsak dan, tko da sem prepricana da jih dojencku tud ni treba:)

clock-img

02.02.2008, 16:17

clock-img

jaša2

pencil-img

658

mi smo našo kopali 2x teden in pri tem smo ji vedno umili laske, ampak z navadnim milom za dojenčke. šampona še zdaj ne uporabljamo, pa je stara 9M.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

02.02.2008, 16:20

clock-img

bina30

pencil-img

526

Tudi moj Žiga je star 2 meseca in ga kopam vsaki tretji dan, od tega mu umivam laske vsak drugi krat. Po kopanju mu dam na bučko kapico, ker ima tudi kar dolge laske.

clock-img

02.02.2008, 16:34

clock-img

tave

pencil-img

353

Mi našega kopamo vsak dan in zmočimo tudi glavo. 2 krat na teden ga pa celega namilim od glave do pete. Ful pa uživa ko mu frotiram glavo in tudi zato nikoli nismo imeli z temenci.

lp, tave

clock-img

02.02.2008, 16:36

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Laske ji umijem enkrat na teden in se mi zdi čisto dovolj, sploh pozimi. Kopam pa jo dvakrat na teden.

clock-img

02.02.2008, 17:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: s{an}a

Mene pa zanima kako pogosto dojenčku staremu 2-3 mesece perete glavo? Vsak dan ali? Moj sinek ima zelo dolge laseke in se mi jih ne ljubi vsak dan prati, tudi njemu ni kaj prida vščeč pranje glavce, oz. brisanje glave.
Lp

Laske oz. lase.

clock-img

02.02.2008, 18:43

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

laseke-tako pravijo toti štajerciuser posted image meni pa je lep njihov naglas (še posebej ker je dragi štajerc)user posted image

no...
js ga kopam vsak dan, namilim ga samo ob nedeljahuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

02.02.2008, 19:36

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Pri nas se kopamo s šamponom na 2-3 dni, tudi lase (sicer jih ima bolj malo in bolj kratke). drugače pa jo obrišem z vodo zvečer in po potrebi zjutraj.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

02.02.2008, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.02.2008, 20:15

clock-img

ursy78

pencil-img

158

] Kopam ga 2x na teden, s šamponom. Naš pa ima rad, če mu masiram oz. perem glavico

enako

clock-img

02.02.2008, 20:17

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

1x na mesec s šamponom in vsak t samo z vodo

prvi del enako, zadnji: voda, ampak mokra krpa. po 3 mesecu pa lahko daš v vodico kopat vsak dan (šampon 1x na teden), ni pa nič narobe, če se kopa na 2-3 dni. tukaj babice ful furajo sceno, da se dojenčkov na začetku ne pere vsak dan, ker jim voda izšuši kožo (se še razvija delovanje žlez, lojnic itd) in pol je treba mazat (kar pa tud ne marajo da se dela, ker koža mora sama zafunkcionirat in se naoljit in to). no, tko je na švedskem. naša je bla tako pedenana in ni blo nobenih problemov nikol user posted image

clock-img

02.02.2008, 20:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

1x na teden bo čisto dovolj. Razen če ima že prej res umazane, kar se pri dolgih rado zgodi.

clock-img

02.02.2008, 21:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

1x tedensko. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

02.02.2008, 22:26

clock-img

bsasab

pencil-img

321

če se kopa na 2-3 dni. tukaj babice ful furajo sceno, da se dojenčkov na začetku ne pere vsak dan, ker jim voda izšuši kožo

Hmmm, zanimivo, meni je pa babica rekla naj jo kopam vsak dan..., sicer tega ne prakticiram, ker se meni tudi zdi malo prevec..., na tri dni po jo ze..., z milom pa tam na deset dni...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

02.02.2008, 23:20

clock-img

BODOČA 77

pencil-img

94

Mi ga tudi kopamo kake 2 do 3  krat tedensko, od tega umivamo laske samo 1 krat na teden. Mislim, da res ni potrebe, da bi vsak dan laske prala.

clock-img

02.02.2008, 23:26

clock-img

massylou

pencil-img

539

Najprej smo 1x/teden. Pol je dobila temence in smo mogli vsak dan, zdaj pa 1x/2-3 dni. Bom pa kmalu reducirala, ker ma že ful lepo lasišče. Z vodo pa vsak dan.
Če ti ni mus, ne pretiravat s šampončki.

clock-img

03.02.2008, 09:21

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Mi smo ji 2-3x na teden, ker je imela temence, potem smo pa ugotovili, da manj kot peremo glavo, boljše je s temencami (bile so majhne, kot prhljaj). Zdaj peremo 1x na teden in skoraj več nima temenc, izgleda, da ji je šampon preveč izsušil kožo.
Sicer pa je odvisno od otroka do otroka, vsak je drugačen...

clock-img

03.02.2008, 10:07

clock-img

melani99

pencil-img

217

Pri nas se kopamo s šamponom na 2-3 dni, tudi lase (sicer jih ima bolj malo in bolj kratke). drugače pa jo obrišem z vodo zvečer in po potrebi zjutraj.

enako!nasploh pa najina user posted image  uživa , ko ji peremo laske (čeprav jih je vedno manjuser posted image )

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

clock-img

03.02.2008, 10:13

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Kopamo se vsak dan, laske pa umivamo 1x tedensko.user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

03.02.2008, 10:26

clock-img

tejkag

pencil-img

455

Jaz jo kopam vsak dan,lase pa ji umijem vsak drugi ali pa tretji dan.

pa bomo imeli še enega :-)

clock-img

03.02.2008, 14:41

clock-img

Anonimen

Jaz ga kopam vsak dan in mu zmočim tudi glavco. Ste mi pa dale idejo, da mi res ni potrebno vsak dan umivati glavce, kopala ga bom pa vseeno. Z milom pa mogoče 1 x na teden.LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem