writing-img

pranje mutsyjeve torbe

clock-img

28.06.2009, 13:28

clock-img

apollo

pencil-img

17

Pozdravljene lastnice mutsyjev!Tiste, ki ste kupile tudi mutsyjevo torbo...ali ste jo kdaj prale in koliko stopinj?Jaz je se nisem pa bi pred uporabo to zelo rada storila.Bojim se za vse te plasticne sponke in trakove; a ste jo mogoce dale v kaksno vreco za obcutljivo perilo al kako?Sej bi jo oprala na roke in dala susit brez centrifuge ampak se bojim, da bodo ostale lise od vode...imam svetlo modro. Ali jo kljub temu dam v centrifugo?user posted image user posted image

clock-img

28.06.2009, 20:47

clock-img

Anonimen

Imam mutsyja ... nimam pa njihove torbe, imam eno drugo ... samo mi res ni prišlo na misel, da bi jo pred uporabo dala prat. Če jo že moraš, bi jo dala jaz v kako prevleko za povšter pa na 30 za občutljivo perilo, brez centrifuge.

clock-img

29.07.2009, 13:57

clock-img

lizika2

pencil-img

23

a ste cel voziček prale? sama sem kar skeptična, če bo voziček še kdaj v enakem stanju, če ga začnem razdirat? jz torbe nisem prala.

clock-img

29.07.2009, 20:29

clock-img

Anonimen

lizika, jaz sedaj, po 4ih mesecih uporabe športnega dela, razmišlam da bi ga oprala ... samo se ga kar bojim razdret, ker n vm, če ga bom znala prav sestavit nazaj user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem