writing-img

praskanje

clock-img

14.06.2005, 14:18

clock-img

Talija

pencil-img

23

Moj 5,5 mesečni sinko se (ponavadi kadar je zaspan)tako divje praska po obrazu tako, da se ga včasih kar prestrašim, ko me zjutraj zbudi, saj zgleda kot bi prišel s fronte-:)-ves krvav po čelu, nad očmi.Najhuje je na ličku pri strani, kjer si je s stalnim draženjem kože naredil že kar velik rdeč madež, ki ga čez dan celimo z Bepanthenom.Sprva sem mislila, da se pač tako uspava, zdaj pa nisem več tako prepričana...sicer nima vročine in je polno dojen.

clock-img

14.06.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

Mogoče alergija? Meni se je Lea tudi stalno praskala, pa sem nehala jest mlečne izdelke pa je blo dobro, čeprav so bli testi za alergijo negativni.

Drugače pa je možno, da ima suho kožo, mogoče mu ne paše milo, s katerim ga umivaš.

clock-img

14.06.2005, 17:58

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kristina to počne po sprednjem delu trupa. Vedno ko jo slečem.Dali smo že vse mogoče preiskave čez in ni nič od tega. Če te skrbi pokliči alergologa.

:muca:

clock-img

14.06.2005, 18:17

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Pri nas se Vid praska po ušesih kadar je zaspan.

clock-img

14.06.2005, 18:28

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Naš se je tud sprva praskal po obrazu in je imel po nosu in nad očkami vedno kako krastico. Zdaj se praska po ušesih. Mene ne skrbi, le nohte mu moram pogosto in močno postričt.

Lp

clock-img

15.06.2005, 13:25

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Pri nas smo problem rešili tako, da sem naši pupiki kupila rokavičke (v sili sem ji nataknila tudi nogavičke ;) ), pa je mir. Tudi če se praska, ji ne pride do živega... ;););)

Pa-pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem