writing-img

praznovanje rojstnega dne na Obali

clock-img

26.05.2010, 20:26

clock-img

Belen

pencil-img

2348

Pozdrawljeni,

zanima me, če kdo pozna kakšen plac-halo-prostor.....kjer bi lahko praznovali 1.rojstni dan naših dwojčic junija na Obali ? user posted image   (Izola, Koper in okoliške vasi.... ).... lahko je tudi gostilna, kmečki turizem,kjer nimajo pretiranih cen...... ampak najraje bi prostor ki zawzema kuhinjo, ostalo (glede na to,da bo poletje) potrebujemo nujno senco..... torej kak nadstrešek.... za cc. 40 ljudi  ...

hwala wsem user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

clock-img

27.05.2010, 10:12

clock-img

Azzurra

pencil-img

1183

Si že poklicala društvo Sonček?
V Hrvatinih imajo 2 počitniški hiši, ki ju oddajajo tudi v te namene.

V eni smo mi praznovali. ima prof. kuhinjo z vsemi pripomočki, perfin avtomat za pijače (Automatic servis), nadstrešek na terasi in klopi, notranja jedilnica, zunaj igrala, 60 eur / dan.

Lp.

clock-img

27.05.2010, 11:34

clock-img

Belen

pencil-img

2348

hwala azzurra, smo našli.... user posted image
ja smo poklicali...imajo že zasedeno....user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

clock-img

28.05.2010, 09:23

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Belen, mene pa zanima kje ste našli. MI praznujemo v času visoke turistične sezone, zato rabimo senco..

clock-img

28.05.2010, 13:13

clock-img

Belen

pencil-img

2348

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Belen, mene pa zanima kje ste našli. MI praznujemo v času visoke turistične sezone, zato rabimo senco..

odwisno kaj želiš..... user posted image
tuki ,kjer bomo imeli, smo imeli že nekaj časa nazaj,ampak sm pozabla na ta plac..... user posted image
v Koštaboni na stadionu.... user posted image user posted image user posted image če poznaš-weš kako je ..... nam je blo pomembno,da je SENCA, da imamo wse gor.... roštilj, hladilnik..... te osnovne zadewe,ki so nujne za dober piknik in seweda senco.....da ne nosimo nekih marel, dežnikow, klopc itd.....uglawnem da je wse tam in da je cena ugodna.... (50 eur) se mi ne zdi dosti...... kar cene pri nas-ubijajo..... hrano pa drink seweda sam prineseš user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem