writing-img

preživnina

clock-img

10.09.2007, 16:34

clock-img

košhen

pencil-img

11

če je oseba stara 30 let in oče te osebe ni skrbel zanjo ali plačeval preživnine ali lahko po tolikšnem času zahteva preživnino za nazaj?
ali to zastara

hvala za odgovore

clock-img

10.09.2007, 16:41

clock-img

Anonimen

Ko otrok dopolni 18 let, lahko očeta toži za nazaj zaradi neplačevanje preživnine.

clock-img

10.09.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

Mislim pa da je omejen čas, do kdaj lahko.user posted image

clock-img

10.09.2007, 16:57

clock-img

košhen

pencil-img

11

ja saj ravno to je problem ker ne vem če zastara
njbolš da se grem k kakemu odvetniku pozanimat

hvala

clock-img

10.09.2007, 18:53

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ja samo če si ti njena/njegova mama, potem po 18 letu starosti otroka, če pritiskaš da toži očeta, je to že izsiljevanje, še tebe lahko ovadi.... naj se otrok sam odloči ali bo sploh tožil... če bi moja mama pritiskala name naj tožim očeta, bi njo ovadila ne njega tožila...sam tak... noben najstnik ne mara takšnega pritiskanja

pa se mi zdi da 30 let star "otrok" ne bo šel tožit očeta zaradi neplačevanja preživnine... meni se zdi, da če bi lahko uveljavljal plačilo preživnine na sodišču je tam cca. do 20 leta.. ne pa takrat se spomnit ko si v finančni kriziuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

10.09.2007, 19:01

clock-img

Anonimen

Zastara, sam ne vem po kolkih letih. Najbolj da greste do odvetnika.

clock-img

12.09.2007, 19:16

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Zadeva zastara po petih letih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem