writing-img

pregledi

clock-img

12.10.2004, 15:15

clock-img

neža76

pencil-img

126

Punce živjo,

ker vest da sem čisto ta frišna nosečka, bi vas prosila, če mi poveste kako zgleda prvi pregled pri G, kaj ti mora vse pregledati, kako pogosti so naslednji pregledi, kolko je ultrazvokov in na kaj moram biti pozorna!
Saj veste, prvič je pa človek nič ne ve!

Hvala in lp

Neža76:)

clock-img

12.10.2004, 15:41

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!

Na prvem pregledu ti vzame bris, naredi U- meni je delal UZ po trebuhu in vaginalnega tudi. stehtajo te in dobiš materinsko knjižico. Potem greš v laboratorij dat kri in vodo.

preglede imaš enkrat na mesec. UZ pa mislim da ti pripadajo trije(toliko mislim, da jih krije zavarovalnica)nisem sigurna, ampak moj jih je delal vsak mesec.

lp

Nina

clock-img

12.10.2004, 16:15

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Praviloma pregledi moarajo biti 1 krat na mesec. Proti koncu nosečnosti pa celo 2 krat na mesec.

clock-img

12.10.2004, 16:15

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Aja pa materinska se plača 1500 sit, da boš pripravljena. Nič ni zastonj;)

clock-img

12.10.2004, 16:23

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Mi smo pa materinsko zastonj dobili. To je verjetno odvisno kam hodiš. Je ppa to svinjarija da moraš plačat čeprav ti pripada.

clock-img

12.10.2004, 16:24

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Aja nesramnica mi je ni dala zastonj. To pa ni fer če mi pripada. V glavnem v domžalah se plača

clock-img

12.10.2004, 16:29

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

pa dva UZ ti pripadata, tretji se plača, pa vse se plača, pa plača,......

clock-img

12.10.2004, 17:03

clock-img

Anonimen

Ja, hecno. Spomnim se, da ko sem šla na prvi pregled, nisem vedela, ali se moram v kabini sleči ali ne. Nerodno mi je bilo, da bi naprimer prišla k zdravniku brez spodnjih hlač, on pa bi se na primer hotel samo pogovoriti ali kaj takega. Pa sem vprašala sestro, kako je s tem. Rekla je, da se je treba pri ginekologu, h katerem sem hodila jaz, vedno sleči, ker vedno naredi običajni ginekološki pregled. Tako je to bilo. Vendar menda to ni običaj. Menda te drugi ne pregledajo vedno ginekološko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem