writing-img

pregledi

clock-img

12.07.2008, 18:00

clock-img

mircek

pencil-img

52

Mene pa neki zanima. Nazadnje sem imela ultrazvok v 32. tednu, dojenček je bil obrnjen vodoravno. Sedaj sem noseča 37 tednov in 5 dni. Od takrat nisem imela UZ niti nobenega vaginalnega pregleda. Pregled oz CTG drugi imam v torek. Ali naj opozorim G na lego otročka?

clock-img

12.07.2008, 18:35

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Mislim, da je najbolj pomembno, da jih na to opozoriš v P, ko se bo porod začel. Čeprav, a kakšnega zunanjega obrata pa tvoja G še ni predlagala?

clock-img

12.07.2008, 18:48

clock-img

mircek

pencil-img

52

Ne. Od zadnjega UZ ni sploh še nič omenila lego otročka. Napotnico mi je tut že dala za v P.

clock-img

12.07.2008, 19:49

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čudno, ker ponavadi spremljajo, kdaj se bo otrok obrnil.
Vsekakor omeni na pregledu v P.

clock-img

14.07.2008, 12:16

clock-img

andrejaboris

pencil-img

859

Jaz sem v 1. nosečnosti imela zadnji uz v 22 tednu in isem imela pojma kak je obrnjen in ko sem to rekla G. je rekel, da če ni nič narobe ne delajo 3. UZ.  Tak da ko sem šla rodit ni noben vedo kak je obrnjen! Pa je blo na srečo vse ok!!!  Lahko pa tut ob dotiku trebuuser posted image obrnjen!

vso srečo

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

clock-img

14.07.2008, 13:56

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Saj vsaki nosečnici pripadata le dva UZ; potrditveni in morfologija. Lego otroka pa G lahko določi tudi na otip. Pri mojem pa se že na daleč vidi kje ima hrbet in potem po brcah hitro ugotovim, kje so nogice in kje rokice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem