IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
zakaj pa ne probaš z inhalacijami? kamilični in rmanov čaj skuhaš, daš čez glavo plenico in vsako jutro in zvečer za 10 min inhaliraš in pregreješ glavo, da ti odpre nos. ful pomaga imo..
po moje žajbelj lahko grgraš; za grlo ti bo ok, konzumirala ga pa s tem ne boš? zelo pomaga pri bolečem grlu namreč (grgranje z žajbljem).
pa meni ZELO pomaga če mam, ko sem prehlajena, SKOZ topel vrat. to pomeni da mam al puli al pa skoz eno rutko ali plenico gor (okoli vratu), tudi ponoči (!). ne moreš verjet kako se pozna čez 2-3 dni..
hvala za vse te nasvete

z inhalacijo odlašam že 3 dni (mi je taka muka, ker ne prenesem unega občutka ko ti poslabša dihanje...nevem kako nej opišem

) ampak ja, hvala, bom zagotovo tole naredila!
grlo me pa sploh ne boli-me je, ampak sem si takrat pomagala z tetra plenico namazano z toplim medom in na vrat-pa z nekimi naravnimi tabletkami za grlo na bazi kolustruma-res pomagajo
kakor sem omenila, odločila sem se, da bi se probala najprej pozdraviti "po zdravi poti" (ker nimam namena takoj zagrabit za prvo zdravilo sam, da bom js čimprej ok, sploh pa ne zaradi predhodnih težav v nosečnosti) zakaj bi začela takoj z umetnimi, če vrjamem, da se da tudi drugače...
hvala za nasvet tistim, ki ste moje vprašanje razumele
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦