cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preiskave pri zdravniku

clock-img

09.03.2009, 21:16

clock-img

Bong

pencil-img

50

Ne nič ne bom šinfala ali hvalila samo vprašala bi user posted image

Že nekaj časa sumim, da z mojimi hormoni nekaj ni vredu, pa ne vem če imam dovolj simptomov za kakšno bolezen oz. diagnozo. Ali lahko zahtevam krvno sliko pri zdravniku, tudi če bo zdravnik rekel, da je to kar se meni dogaja normalno ali pa ima druge vzroke.

clock-img

09.03.2009, 21:48

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

lahko zahtevaš.

clock-img

09.03.2009, 22:53

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Bong

Ne nič ne bom šinfala ali hvalila samo vprašala bi user posted image

Že nekaj časa sumim, da z mojimi hormoni nekaj ni vredu, pa ne vem če imam dovolj simptomov za kakšno bolezen oz. diagnozo. Ali lahko zahtevam krvno sliko pri zdravniku, tudi če bo zdravnik rekel, da je to kar se meni dogaja normalno ali pa ima druge vzroke.

Iz preiskav, ki jih delajo pri splosnem zdravniku, ne bos dosti zvedela. Poskusi si urediti napotnico za endokrinologa, kjer bodo naredili ustrezne preiskave.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

10.03.2009, 09:33

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Tudi splošen zdravnik lahko da pregladat  hormone, lahko daš pa  kri privat v recimo Adrialab.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni