writing-img

prenizek krvni sladkor

clock-img

18.11.2009, 14:23

clock-img

mayble

pencil-img

67

Ali je imela katera prenizek krvni sladkor v nosečnosti - so vas ginekologi poslali na kake nadaljne raziskave, kot to delajo pri povečani sladkorni? jaz sem sedaj v 29. tednu in sem imela na glukoznem testu izmerjen sladkor 2,7 - baje da je to ful nizko. gin. je tudi pripomnil da sem se malo zredila in da se pozna tudi pri otrokovem trebuhu, ki je za 2 tedna manjši kot ostali organi..
ali je to razlog za skrb? kot prebiram na Pušenjakovem forumu, so odstopanja za 2 tedna čisto normalna.

clock-img

18.11.2009, 14:34

clock-img

somic

pencil-img

1241

jaz sem v 30t in imam od samega začetka nizek sladkor, tam od 2.7 do največ 3.1. ni mi rekel nič posebnega, češ da je bolje tako, kot pa obratno. sem pa sicer bolj močna in verjetno zaradi tega ni rekel nič, edino, da moram imet pri sebi vedno nekaj sladkega, če bi imela kakšno krizo, ki sem jo imela do sedaj 3x.
to je to, odstopanja ki jih je zaznal pri plodu, pa so še nekako normalne.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

19.11.2009, 21:25

clock-img

mayble

pencil-img

67

Hvala ti za odgovor. Zgleda da nas je res malo z nizkim sladkorjem, glede na to da se nobena ne odzove...možno pa je tudi da ga imam od vedno tako nizkega, saj si ga nisem še nikoli merila...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem