writing-img

previjalna miza - klasična

clock-img

02.05.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

Tiste ki imate tiste navadne previjalne mizice z banjico in predalnilom me zanima kolikočasa ste previjale na takšni mizic?

clock-img

02.05.2005, 16:43

clock-img

babylove

pencil-img

2473

joj tiste banjice so zelooo male! Mogoče jo boš 2 meseca uporabljala, potem pa bo premajhna postala. Jaz našega sicer še spravim noter, ampak ne more več imet nogic iztegnjenih, zato ne more več čofotat in kopanje ni tako zabavno ;).

clock-img

02.05.2005, 19:40

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi imamo ločeno previjalo (paše na posteljico), banjo pa ločeno. se mi zdi bolj praktično!

clock-img

02.05.2005, 20:11

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Za previjanje sem to mizico uporabljala zelo dolgo - nekje do enega leta, potem sem piko previjala na postelji. Za kopanje pa ni bila ok, smo raje imeli posebej banjico.

Zdaj bo taista mizica s predali služila za dojenčkova oblačila in rekvizite, previjalno podlogo sem si naredila posebej, namesto banjice bomo pa tokrat poskusili s čebričkom ;)

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

02.05.2005, 20:42

clock-img

babylove

pencil-img

2473

ja, to je res poleg majhnosti še dodaten ogromen minus. Če je banjica pod previjalno površino, je izredno nerodno in predvsem nevarno nerodno namiljenega in mokrega (= spolzkega) otroka dvigovat z eno roko, da si lahko z drugo namestiš previjalno površino. Razen če imaš tako narejeno, da lahko banjico izvlečeš, to je pa idealno.

clock-img

03.05.2005, 09:06

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Saška1,
mi imamo sicer veliko previjalno, ampak povem ti, da je pri 6, 5 mesecih naša punca začela med previjanjem izvajati take akrobacije, da jo bom verjetno morala previjati na postelji ali na tleh...še na veliki previjalni je nevarno, kaj šele na majhni- si sploh ne predstavljam:)
Odvisno od 'pridnosti' otročka!!:zajcek:
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem