cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prevleka Romerja

clock-img

29.12.2004, 23:10

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Prijateljica mi je za nedoločen čas posodila Romerjev avtosedež. Rada bi oprala prevlekco in snela paske pa na žalost nimam navodil kako se odstrani prevleka ali pasovi. Ima katera kakšen link ali pa lastne izkušnje s tem avtosedežkom?!Kako ga lahko operem?

clock-img

30.12.2004, 00:15

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Vem samo to, da se kupi posebna prevleka za Roemerja...lahko pogledaš na Ebayu- stane tam okrog 25 Eur.
LP

clock-img

30.12.2004, 11:47

clock-img

malika

pencil-img

3199

Frutka nabolj enostavno bo, da greš v recimo Baby center in vešče prodajalke prosiš za pomoč.8);)

clock-img

30.12.2004, 15:00

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Malika menda bo res najboljše da grem kar tja in vprašam, ampak mi je malo nerodno...:zmeden:Da bi mi vsaj kakšna navodila podarile ali posodile, da si pogledam!

clock-img

30.12.2004, 16:06

clock-img

Miškolinka*

pencil-img

47

Za kateri Romerjev avtosedež? Jaz imam navodila za duo plus če ti kaj pomagajo. Po mojem neke bistvene razlike med snemanjem prevleke ni med posameznimi tipi.
Lahko ti jih skopiram in pošljem.

LP

Miškolinka*

clock-img

30.12.2004, 22:57

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

mišolinka zelo bi ti bila hvaležna. Namreč tako je, da je sedežek rabljen in so se navodila izgubila...posodila mi ga je prijateljica vendar je sedež star 4 leta pa nima več navodil!Ti bom poslala na privat svoj email!

HVALA!:sloncek:

clock-img

31.12.2004, 12:08

clock-img

Miškolinka*

pencil-img

47

Ok pošlji, pa se bova dogovorili kaj in kako.
pa lepo praznovanje

M*

clock-img

01.01.2005, 12:02

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Mi smo tudi šli kar v baby center in se pozanimali o jajčki,ki smo jo kupili v avstriji in nismo našli strehice:ups:

tam kar radi pomagajo in včasih še celo kera reče, da je kje bolj poceni:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem