cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pritiskanje "tam spodaj"

clock-img

07.12.2008, 21:59

clock-img

SCENIC

pencil-img

19

Sem v 16.tednu, doma imam 14-mesečnega otroka. Zadnje časa se mi dogaja, da če preveč časa stojim, naprimer da likam ali če nosi otroka v naročju me dol spodaj tako pritiska kot v 1.nosečnosti na koncu, recimo zadnji mesec ko otrok z glavico pritiska in se pripravlja na rojstvo. Če sedim je ok. Se še kateri to dogaja?

clock-img

07.12.2008, 22:02

clock-img

Nezy85

pencil-img

452

Mogoče pa nizko nosiš?user posted image

clock-img

07.12.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

Meni se je (se mi) dogajalo isto v tej drugi nosečnosti, imam pa 20. mesečnega otroka, pa smo prišli so 30t zaenkrat. Po mojem so zrahljane vezi tam spodaj in je tak občutek. Vsaj jaz si tako razlagam, ker je vedno pri G vse ok, maternični vrat dolg, zaprt. Aja, pa ne nosim nizko.

clock-img

08.12.2008, 00:10

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Sem v 12 tednu in ,ko res cel dan stojim ali nekaj delam me prot večeru začne bolet spodaj,
kar pa  mi da vedet ,da se uležem in počivam...G pravi,da je to samo znak,da se nekaj
novega dogaja ,ker sem user posted image in ,ko pride do bolečine naj počivam...vzdigujem pa ne težkih stvari,
ker mi ni gud...

clock-img

08.12.2008, 06:31

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

To so vezi. Ponavadi sem dobila take občutke, če sem kaj preveč delala ali bila utrujena.

clock-img

08.12.2008, 06:48

clock-img

pokec3609

pencil-img

148

jst sem v 15 tednu in imam isti problem.
se boš mogoče smejala, toda men pomaga če grem takrat seksat.
zgleda da se potem to vse nazaj porine al kaj ne vem, toda potem je za kar nekaj ur dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem