writing-img

problem z kozo

clock-img

11.07.2005, 13:57

clock-img

urska74

pencil-img

8

Pozdrav vsem!
Dojencica, stara 18 dni ima po obrazku (predvsem po lickih) bele mazoljcke, ki so obdani z rdecino! Kaj mi je storiti?

clock-img

11.07.2005, 14:02

clock-img

Anonimen

To ni nič hudega, skoraj vsi dojenčki to dobijo, naj bi bilo hormonskega značaja. Kolikor sem jaz o tem brala in tudi spraševala patronažno sestro (moj sinček je tudi ves pikčast, star je 19 dni), naj se ti mozoljčki ne bi z ničemer mazali, minejo pa sami od sebe! Jaz mojega vseeno s kamilčkami umijem po obrazu, ampak kaj drugega pa res ne.

clock-img

11.07.2005, 14:04

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

to naj bi bilo čiščenje kože, da se mamini hormoni izločajo iz dojenčkove kože, al nekak tako

najbolje je mazati s kakšnim bepanthenom ali drugim mazilom za obnavljanje kože, ni pa to nič hudega. pa kamilice tud pomagajo, ja.

clock-img

11.07.2005, 14:46

clock-img

Anonimen

o hudo! zdele sem se pa spet smejala, k sem mislna in brala kašne probleme s kozami mate pa pr vs :) da mleka ne dajajo al pa kej :)

ja to s kožo bo pa minilo :)

lp, lara

clock-img

11.07.2005, 14:58

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Lara, tudi sama sem mislila, da gre za kakšno kozo.

Lp

clock-img

11.07.2005, 15:15

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, to je "prva puberteta". Moj je bil tud cist mozoljast, pa je minilo.
Meni je pediatrinja rekla naj nic ne mazem, edino lahko, ce je kaksen tak mozoljcek, da ima "belo kapico" po vrhu z alkoholom, da se hitreje posusi.

Lp, Naja

clock-img

11.07.2005, 16:27

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mi po obrazku mažemo z Bebival-om od Mariborskih lekarn (je prav posebej za obrazek in rokice) in ima teh belih mozoljčkov vedno manj.. :bravo:

Bobek + Anej (25 dni)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem