writing-img

program za obdelavo fotografij

clock-img

13.08.2012, 10:59

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

V načrtu imamo kupiti računalniški program za obdelavo digitalnih fotografij pa me zanima kakšne izkušnje imate z njimi? Katerega priporočate? Se splača fotografije tiskat doma?

clock-img

13.08.2012, 12:00

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ne razumem točno kaj bi rada. če bi rada najboljšega je to Photoshop, samo je profesionalen program in se ga boš kar morala naučit uporabljat, da ti bo prišel prav. če bi pa rada kaj bolj enostavnega, potem si pa lahko pogledaš tole:
http://www.1stwebdesigner.com/design/online-photoshop-alternatives-photo-editing/

clock-img

13.08.2012, 14:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz veliko uporabljam PhotoScape, ki ga dobiš brezplačno na uradni spletni strani.

Zdi se mi enostaven za uporabo in ima kar nekaj fajn funkcij. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

13.08.2012, 15:40

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ne razumem točno kaj bi rada. če bi rada najboljšega je to Photoshop, samo je profesionalen program in se ga boš kar morala naučit uporabljat, da ti bo prišel prav. če bi pa rada kaj bolj enostavnega, potem si pa lahko pogledaš tole:
http://www.1stwebdesigner.com/design/online-photoshop-alternatives-photo-editing/

Photoshop poznam, ko bom imela veliko časa se mu bom posvetila. Vem da obstajajo kar dobre knjige po katerih se lahko veliko naučiš. Zdaj pa iščem kaj bolj enostavnega, da se lahko zvečer malo igramuser posted image . Hvala za povezavo bom malo pobrskala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem