cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosena kaša???

clock-img

20.03.2008, 09:28

clock-img

beruška

pencil-img

57

živjo, punce
eno vprašanje imam, ali je prosena kaša,ko jo skuhate, zrnčasta,tako recimo kot riž,ali povsem mehka. Ne vem,če jo zadosti časa kuham, videti je že dovolj,po strukturi, ostanejo pa zrnca,kot pri rižu,to zna biti pri malčku problem,ker ne bo šlo po grlu tako lepo kot mehke kašice user posted image  ne miksam mu hrane,zato sprasujem, Je že 8 m stra,se mora navadit vsega, najbrz je ze cas a neuser posted image

clock-img

20.03.2008, 10:04

clock-img

Anonimen

Ja, je taka smotana, včasih še malo trda, jaz jo kuham dobrih 15 minut, raje malo več.

clock-img

20.03.2008, 10:59

clock-img

beruška

pencil-img

57

ok, hvala
user posted image

pol ure sem jo  user posted image  

clock-img

20.03.2008, 15:16

clock-img

urskas

pencil-img

683

odvisno od tega kakšno kašo kupiš: luščeno ali neluščeno. Slednja se ti nikol ne bo skuhala do "mehkega".
Jaz za otroke rajši kupim luščeno. (mi je najboljša od Žita ali Natura)

clock-img

20.03.2008, 20:35

clock-img

beruška

pencil-img

57

o hvala urskas, bom poskusila se ti dve,jaz jo imam od Zlato polje, Kolinska se mi zdi. No, bom kupila lusceno, pa pravis,da se povsem skuha, velja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem