writing-img

prosim za mnenje

clock-img

13.03.2006, 22:03

clock-img

Anonimen

Že kekšen mesec imam zelo boleče prsi, pa tudi špika me pod trebuhom.M naj bi dobila šele čez 2-3 tedne, mene pa že cel čas bolijo prsi, tako da sploh ne morem ležeti na tbuhu.Je mogoče, da sem zanosila;jem KT(Yarina)redno že  eno leto.Do sedaj nisem imela nobenih problemov oz stranskih učinkov, pa tudi prsa so me bolela samo pred M.Imam pa tudi povečan apetit.

Najlepša hvala za odgovor!

clock-img

13.03.2006, 22:13

clock-img

Anonimen

Ja, čisto možno. Saj na forumu je kar nekaj takih, ki so zanosile kljub KT.

clock-img

13.03.2006, 22:15

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naredi test,ali pojdi v lab. dat kri za ß-hcg.Tako boš najbolj sigurna,kaj se dogaja s tabo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

13.03.2006, 22:31

clock-img

Anonimen

No, sedaj sem se pa kar malce ustrašla.A mogoče veste, če obataja kakšen test, ki pokaže, če si zanosila še predno dobiš M?Sem ravno na polovici študija, tako da otroka res ne načrtujem.Držite pesti, da nau nčuser posted image
me pa zanima, a je res katera zanosila kljub tabletkam, pa da jih je redno jemala?Meni je G rekel, da to ni mogoče.Lp in hvala

clock-img

14.03.2006, 08:31

clock-img

Anonimen

Anonimna,

kot bi sebe brala pred dvema letoma. Vsaka sprememba me je vrgla iz tira - kaj pa če sem noseča, a sem vzela včeraj tabletko,... pa joškice me tako bolijo...
Če bi bilo tako enostavno zanosit, bi imela danes že 5 otrok, na žalost pa se še vedno trudiva za prvega... če pa ti uspe zanositi kljub temu, da jemlješ KT, potem pa je to že en znak, da ti je očitno namenjen, študij gor ali dol.

Pa brez zamere, jjasna.

clock-img

14.03.2006, 08:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čisto možno je, saj so KT 99,9 % zaščita. Torej si lahko v tistem 0,1%, da si zanosila. Najbolje bo, da narediš test, pa boš vedela.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.03.2006, 17:05

clock-img

čoko

pencil-img

16

čaw...
jaz se popolnoma strinjam z jjasno!
upam pa da bo vse ok.
papa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem