writing-img

prosim za nasvet

clock-img

05.02.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

Ojla punce... pridno vas prebiram in vem, da boste tudi meni lahko pomagale s kakšnim nasvetom.
Moj problem je sledeč. Od septembra lani do decembra sem jemala dabroston (za ureditev user posted image  ciklusa). Tako sem user posted image  dobila vsak mesec (cikluse mam dolge od 24-33 dni). Z mojim od lani julija delava na user posted image . Zato se je G odločila (pa tudi jaz sem privolila), da mi bo predpisala Klomifen, vendar morem dat prej skoz HSG, ki naj bi ga imela februarja. Vendar moram prej dobiti user posted image , da dam kri in po user posted image  na HSG. G mi je svetovala naj januarja dabrostona ne jemlem več. user posted image  sem nazadnje imela 2.1.2008.
user posted image  sem pričakovala v soboto 2.2.2008, vendar je ni bilouser posted image . Tudi test sem naredila vendar je bil negativenuser posted image .
A je mogoče dabroston povezan kaj s tem?user posted image Kaj bi na mojem mestu naredile ve? Prosim če mi lahko svetujete. LP in hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem