writing-img

prosim za odgovor

clock-img

17.10.2006, 14:53

clock-img

zorica

pencil-img

770

Drug teden se končno včakam pregleda v MB v amulanti za neplodnost.Problem je sledeč.Moja user posted image se še ni prikazala, očitno se je spet odločila da bo zamudila.Mi je prejšnji mesec teden dni.

Me pa zanima, ali lahko kljub temu grem v MB ali pa bo šel edino moj dragi na spermiogram.Moja G pa je na bolniški,...

Sem prav jezna na user posted image .Pol leta že čakam na ta pregled in sedaj to.Kaj mi svetujete ?

clock-img

17.10.2006, 14:58

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pol leta že čakam na ta pregled in sedaj to.Kaj mi svetujete ?

Pocaki, da vids ce bo sploh prisla.. In ce pride, bi jaz vseeno sla tja.. Skupi s tvojim. In bojo storili, kar se bo pac dalo storit. Ce se ne motim, ti prestavijo potem za toliko, da M mine.. Sej nisi sama kriva, da si jo dobila ravno takrat user posted image

clock-img

17.10.2006, 15:00

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz bi tudi šla, ker pol leta čakanja le ti tako malo.

clock-img

17.10.2006, 15:02

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Se strinjam z zgoraj napisanim. Pojdi tja tudi če dobiš user posted image  pa boš videla kaj se boste zmenili.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

17.10.2006, 15:18

clock-img

zorica

pencil-img

770

Jaz samo upam da me ne bo še kdo nahrulil zakaj si je nisem prestavila user posted image .Ja šla pa bom v vsakem primeru, me samo zanima ali je kaka preiskava, ki jo lahko naredijo kljub M.

Moram pa povedati, da me je prejšnji teden ful špikalo v jajčnikih.Še nikoli nisem imela česa takega, po treh - štirih dneh je minilo.Me je že kdaj špikalo, ampak tisto je bila nula v primerjavi s tem.

clock-img

17.10.2006, 15:51

clock-img

Anonimen

Noben te ne bo nahrulo, ti kar pejd, če drugo ne bosta info dobila,krvne preiskave pa se itak med menstro delajo, tak, da pa lahk to opravijo. saj boš videla, tis e sprosti, popij kak kozarček rdečga vinčka, pa topla vodica v banji, pa en seks, pa bo menstra tu. če pa si nosečka, pol pa itak hvala bogu

clock-img

17.10.2006, 17:07

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Midva,ko sva imela prvič v antisterilitetni,sma imela samo pogovor in jaz sem dobila klomifen.Nobenga pregleda nisem imela!

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

clock-img

17.10.2006, 18:08

clock-img

zorica

pencil-img

770

Punce moj mi je kupil v lekarni test Expect.Ga katera pozna ?

clock-img

17.10.2006, 18:27

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Punce moj mi je kupil v lekarni test Expect.Ga katera pozna ?

O testih se pogovarjamo na Upajmo skupaj.

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem