writing-img

prosim za pomoč

clock-img

26.10.2006, 11:05

clock-img

Anonimen

zanima me kako je z zanositvijo po prenehanju kontracepcijskih tabletk.ali je tvegano zanositiv treh mesecih po prenehanju ali ne???

clock-img

26.10.2006, 11:08

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Ne, moja G pravi, da tudi če bi v času jemanja KT zanosila, nebi bilo panike. Tabletke so že tako narejene, da ne škodijo plodu. Če pa si nehala jemat pa je še manj panike.

clock-img

26.10.2006, 11:13

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Tudi moje mnenje je tako, da dandanašnje tabletke naj nebi škodovale plodu. Če si prenehala z jemanjem teh tabletk naj bi blo dobro počakat kakšen mesec, ni pa nujno. S plodom naj nebi bilo nič narobe, tudi če bi prej zanosila. Saj konec koncev se je že zgodilo, da moja znanka zanosila kljub temu da je redno jemala KT in je šele na koncu cikla dojela da je noseča, ker user posted image  ni bilo od nikoder, pa je z otrokom vse vredu. Jst pa sem počakala tri mesece preden sva začela delat na user posted image , za kar mi je zdaj kar malo žal. Odločitev je pa vsekakor tvoja/vajina.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

26.10.2006, 11:54

clock-img

tejči77

pencil-img

1258

Meni je sestra v ambulanti, ko sem ji omenila, da načrtujem prenehanje KT sicer svetovala naj počakava 3 mesece (se kako drugače zaščitiva), potem pa da ni problema. In da naj takoj začnem jemati (oz. 3 mesece prej) Tifol, ki ga dobiš v lekarni.
Ker pa mi je m nato zelo zamujala, mi je gin kar takoj dala klomifen in sva dejansko že dva meseca zatem že stopila v akcijo s priporočilom ginekologinje. Tako da v bistvu ni potrebno čakati. In tudi gin je rekla da ni panike tudi če bi takoj zanosila.
Tako da se lahko kar takoj opogumita.
pozdrav

clock-img

26.10.2006, 12:18

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Kot so rekle že ostale, ni panike.

clock-img

26.10.2006, 12:48

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

jaz sem brez problemov zanosila en mesec po koncu jemanja KT.
Tudi potek user posted image  je bil O.K.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

26.10.2006, 12:57

clock-img

Anonimen

Meni je g rekla naj začnem jesti Elevit (vsebuje tifol) pa da ne rabim nič čakati. Glede na to pa da nekatere pravijo da je dobro 3 mesece počakati pa bom malce pazla sedaj če pa se bo kaj zgodlo pa se bo.

Moram še samo ta Elevit kupit, ve mogoče katera kašna je cena?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem