IZVIRNO SPOROČILO: biga
naja78, hvala za spodbudo, bom probala zdržat to mučno dieto, vse za naše
, seveda. Nameravala sem izvesti provokacijo doma, ker mi je tudi pediater tako svetoval, ampak bom res malo počakala. Sem mislila pred morjem, ker gremo 30.6., in vem, da bo tam kar problem dobiti izdelke brez mleka in jajc (predvsem kruh bo problem, vem iz izkušenj s sinkom), zato bi bilo lažje, če bi vedela. Ampak bom res počakala še malo, se nato naročila za testiranje v bolnišnici, in nato na podlagi izvidov ukrepala. Dojiti bom skušala čim dlje, čeprav imamo težave, a druge izbire nimam, saj hči zavrača flaško, ni šans, da bi pila iz nje, sem ji že večkrat ponudila Aptamil ADC, pa noče. Kljub temu, da se mi je prej na dojki jokala in odrivala. Zato ne vem, ali je lačna ali ni. Recepta pa ne morem dobit, ker so izvidi negativni.
ojla.
veš kaj,kaj ko bi tu nakupila kruh(kravla)ali si ga speči,daj zmrznit in v hotelu ali v app prosi za skrinjo-naj ti ga spravijo not.pa saj se glupo sliši ampak jaz bom to nardila.
ja nisem pomislila,recept res dobiš,če so testi pozitivni.matr danes je vse težko.
a si alernovo probala.baje jo imajo otroci radi.???? pa sladko??? pa zamenjat flaško?? cucelj?? silikon?? ali kavčuk???
a veš zakaj zavrača.??!! ti jaz povem!!!baje je znano da otroci,ki so alergični na mleko,nagonsko zavračajo mleko(dojenje,flaška).in to je tudi eden izmed vzrokov,da bi lahko bila alergija.moj je tudi jošek zavračal,dokler se mi telo-moje mleko in njegovo telo,cel prebavni trakt ni ornk spucal.to je trajalo cca 4 tedne,raj več.in zdaj je ok.koža je lepša,se tu in tam naredijo pikice,a posamezne.kar je že rezultat da bo res nekaj na tem mleku-alergija.žal a tako je.
jaz ga vsak dan kopam v hrastovem lubju v banjici,dam not olivno olje-lekarniško,brez kakršne koli žajfe.1x na teden sam z žajfo.in zdravnica mu piše recepte,neki eucerol in voda 30%.nam pomaga.
ma ni šans delat provokacije pred dopustom,da ne bo pokvarjen.počakaj raj.
midva imamva 23.6 samoplačniško testiranje.9.7,pa sva dobila naknadni datum iz pediatrične.in greva kr obakrat.da vidimo če bo isto pokazalo.
dej a boš kej sporočila???!!pa a kaj veš kako je s kopanjem v morju s takimi otroci???mislim malo namakanja.