cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prva GH

clock-img

08.05.2008, 14:21

clock-img

palas

pencil-img

128

Mene pa zanima kaj ste svojim malčkom dale kot prvo GH in kako ste jo pripravile? Ter koliko so bili stari user posted image ko sp prvič poskusili GH?

* Od 17.1.2008 naju osrečuje Leon *
*3.4.2010 je Leon postal starejši bratec Evi*

clock-img

08.05.2008, 14:51

clock-img

petrika

pencil-img

66

Ko je tamala dopolnila 4 mesece sem začela z uvajanjem GH. Med dojenjem sem dodala malo spasiranih kuhanih bučk. 3 dni zapored. Nato korenček... Itd. saj je o tem dosti napisanega. Pri 6 mesecih ima 3 samostojne obroke, zjutraj in zvečer se pa še dojiva. Tamala lepo napreduje in nič ji ne manjka. Čeprav pediatri svetujejo samo dojenje do 6 meseca, nato uvajanje. Veš kaj, midve pa prav uživava ob papanju in brezskrbi lahko kam greva, vzamem kašico s sabo in gremo!

clock-img

08.05.2008, 16:20

clock-img

tintin

pencil-img

3293

14 dni pred dop. 6.meseci sva začela z GH: prvi dan in drugi dan korenček, nato sem dodala tem korenčku kolerabico....Gh je ful lepo sprejel in vsake dva dni dam novo živilo (trenutno zelenjavo), danes je star točno 6m in imava že en cel obrok GH. Ful ima rad kašice (delam doma), npr. danes je pojedel 180 ml mešanice brokoli, koromač, korenček. Se pa tudi ful rad doji.user posted image

clock-img

08.05.2008, 17:28

clock-img

buček

pencil-img

143

jaz sem začela pri 4m dodajat. najprej korenček, jabolko,hruška, bučke... po žličko, dve pred dojenjem. pri 6,5m imava 3 obroke GH dojiva se zjutraj zvečer ponoči in včasih tudi vmes.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.5.2008 22:00:10 >

clock-img

08.05.2008, 17:30

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Pred 6 mesecem ne,itak pa tudi večina otrok ni prirpavljenih za GH.
začeli smo z bučkami ,ker jih otroci lepo sprejmejo oziroma prebavijo,redkokdaj delajo otroku težave.Potem z krompirčkom,korenčkom.vse smo kuhali

clock-img

08.05.2008, 20:45

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Pred 6 mesecem ne,itak pa tudi večina otrok ni prirpavljenih za GH.

res je. naša ni hotla prej niti pod razno. začel smo pa z jabolkom, hruško in banano - slavni trio user posted image korenček je sicer bil v prvem planu, samo je bruhnila po prvem testiranju in ga še zdej ne mara preveč.. vse prekuhavamo (dovolj je par minut), ker še zdaj dobi hudo vnetje po riti in tamali od surovega sadja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem