cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prva nosečnost???

clock-img

24.11.2006, 09:43

clock-img

blondie

pencil-img

1

Pozdravljene! Berem že par dni tele vaše debate, pa še nisem nikjer zasledila kdaj se ponavadi pojavijo tisti čisto prvi, čeprav majhni znaki nosečnosti (takoj po spočetju, čez kak teden dva,...?)?

Pred enim tednom sva bila s fantom malo nepazljiva in zdej me malo skrbi...opažam stvari glede mojega telesa, ki jih prej nikoli nisem (roza izcedek, ki traja že vsaj pet dni, rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, zadnja dva dni zvečer me bolijo prsi-ne tako na dotik, ampak od "znotraj",...). Sej vem, verjetno je samo psiha, pa vseeno me zanima, če je kaj od tega možen znak nosečnosti. user posted image  moram dobiti v petek, 1.12.

Prosim za mnenje! Lp vsem

clock-img

24.11.2006, 14:16

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz nisem imela nobenih znakov nosečnosti, razen tega da mi je izostajala user posted image . Potem ko sem ugotovila, da sem noseča tudi ni bilo nobenih znakov, sedaj ko sem v 10 tednu pa me malo bolijo prsi, pa bolj napet trebuh imam, drugega pa ni.
Res pa je,da vsako telo drugače odreagira na nosečnost. Najbolje da počakaš do user posted image , in če ti bo izostajala narediš test, le tako boš vedela pri čem si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem