writing-img

prve brce

clock-img

07.04.2008, 18:10

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Pozdravljene!

Veliko je bilo že napisano o tem, kdaj ste čutile prve brce. Nič pa ne najdem o tem kako se jih čuti. Kako veš, da je to to?

Že en teden čutim zjutraj, ko se v postelji obračam, pod popkom kot da bi mi počil mehurček. Čisto na rahlo. Je to to? Brala sem o metuljčih, ampak jaz si pod tem predstavljam večkratno dejanje. Pri meni pa je samo en mehurček.

clock-img

07.04.2008, 18:19

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem čutila kot nežen mehurček. Pa na začetku le v določeni legi in še to ne vedno. Čutila sem pa največ 2x na eno rudno, potem se je pa bebica premaknila.user posted image  Si pa v ta pravih tednih.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

07.04.2008, 18:29

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

ja res, čuti se kot metuljčkanje user posted image mogoče kot da bi te napenjalo, vendar ne bo nič s prdecom. joj, se čudno izražam, ma je res. no, vsaj tako je bilo pri nas user posted image

clock-img

07.04.2008, 18:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ali pa kot da bi ribica zaplavala user posted image  Tako ful nežno.

clock-img

07.04.2008, 19:30

clock-img

novopecena

pencil-img

840

to je tako težko napisatuser posted image res se mi zdi da je najbolša asociacija metulčkanje. isto je težko obrazložit kako se čutijo popadki-zna katera to razložiti?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

07.04.2008, 20:07

clock-img

gaja27

pencil-img

72

Pri meni je blo tud tko kot en mehurček - čisto nežno. Ali pa kot včasih, ko se ti po črevesju kaj pretaka. Samo da počasi pogruntaš, da je to to user posted image . Ful lep občutek, jaz sem na začetku najbolj čutila zvečer v postelji, ko sem ležala na hrbtu. Zdaj ko so pa brce in premikeci že ornk... mi je pa še bolj všeč user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem