writing-img

prvič tu

clock-img

07.02.2005, 09:44

clock-img

tažana

pencil-img

1601

tako končno sem ugotovila kako ta stvar deluje (upam). prejšni teden sem po treh testih ugotovila da sem:nosecka: bila sem hudo presenečena. mam namreč "zelo" ugodne pogoje. živim pri starših, še študiram prav tako fant živet pa nimava drugje kot v moji sobi. prvih nekaj dni je bilo obupnih. sedaj pa se že veselim.

clock-img

07.02.2005, 09:47

clock-img

zvezdyca

pencil-img

55

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

07.02.2005, 09:53

clock-img

ameli

pencil-img

871

bo se že vse lepo uredilo:bravo::bravo::bravo:
ameli

clock-img

07.02.2005, 10:05

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

:bravo: ČESTITKE :bravo: Za pikico
Ne skrbi, se bo že uredilo. Mislim, da otrok ne more pomenit nič slabega, zato ga sprejmita.

clock-img

07.02.2005, 10:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2005, 10:21

clock-img

Lenči

pencil-img

117

:bravo::bravo::bravo:

Iskrene čestitke !

In le nasmeh na usta - vse se bo uredilo, boš videla.

Naj vaju :angel: čuvajo.

Lenči

clock-img

07.02.2005, 10:24

clock-img

tažana

pencil-img

1601

no sej drugač sva oba že na koncu študija in jaz sem trenutno zaposlena za pol leta v vrtcu ampak mi junija preteče pogodba. kaj pa vem mogoče se me pa šefica usmil. največji problem je bil ko sva povedala pri njemu doma. sledilo je 40 minut dretja in naukov takih in drugačnih. uglavnem čist so znorel!!! na vsaj pr men je blo drugač je sestra pred pol leta enako nardila, tko da je fotr reku,da je že navajen.

clock-img

07.02.2005, 10:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2005, 10:59

clock-img

barby*

pencil-img

529

Veš kako pravijo :" Nobena župa se ne poje tako vroča kot se skuha...".
Boš videla, ko bo buši začel rast in ko boš začela čutit življenje v sebi, te bo ena sama SREČA9nebesa
Pa tudi ostali bodo verjetno počasi sprejeli, nahujši je prvi šok...Se pa ne sekiraj zaradi drugih, raje pobožaj bušija in bodi ponosna da v sebi nosiš malega :angel:...Srečno in čim lepšo nosečnost ti želim!

lp
barby:metulj:

clock-img

07.02.2005, 11:00

clock-img

Sugy

pencil-img

322

najprej čestitke :bravo::bravo::bravo:

Drugače se pa ne sekiraj, če se veseliš in si :duda: želiš, bosta že nekako. Z nekaj truda se bo vse uredilo.

clock-img

07.02.2005, 11:00

clock-img

zupa

pencil-img

1

kaj se sekiraš. Bodi vesela, da boš dobila otroka. Na koncu se rešijo vsi problemi. Čestitam

clock-img

07.02.2005, 17:49

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITAM

clock-img

08.02.2005, 17:45

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:bravo::bravo::bravo:Prvič pozdravljena:bravo::bravo::bravo:
:bravo::bravo::bravo:drugič : SEveda se bo uredilo, zato pa imamo namreč 9 mesecev časa:)-:bravo::bravo::bravo:
Lepo :nosecka: ti želim:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem