writing-img

prvi pregled

clock-img

03.03.2008, 10:37

clock-img

gracija

pencil-img

13

Živjo punce,

par dni nazaj sem izvedela, da sem noseča, pa me zanima kdaj greš h ginekologu na prvi pregled. Ali ti prvič naredi vaginalni ali površinski ultrazvok?

Hvala, lep dan

clock-img

03.03.2008, 10:39

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

mislim, da po 8 tednih, ker prej srček še ne bije.... dela UZ in boš dobila tudi slikico...

clock-img

03.03.2008, 10:40

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz sem se takoj naročla na pregled, da potrdi nosečnost in  pogleda, če je vse ok. meni je prvič, pa še potem parkrat, naredla vaginalni ultrazvok.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

03.03.2008, 10:42

clock-img

jaša2

pencil-img

658

aja, ko sem pa zvedla, da sem noseča (test prej še ni pokazal), sem pa bla v enem 6.tednu nosečnosti.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

03.03.2008, 10:59

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Pri nas je prvi pregled pri 8-9 tednih. Naredi ti pa vaginalni UZ.

clock-img

03.03.2008, 11:10

clock-img

gracija

pencil-img

13

Hvala punce za pomoč,

lepo se imejte

clock-img

03.03.2008, 12:02

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Nekateri G.te naročijo v 7 tednu nekateri pa sele v 8-9 tednu odvisno,Naredijo pa ti vagionalni pregled,ko pa gres na nuhalno svetlino se ponavadi dela po 12 tednu ti pa naredijo navadi uz cez tebuh

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

03.03.2008, 14:25

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Jaz sem imela prvi ginekoloski pregled sele v 10. tednu nosecnosti, najpej je vzela vaginalni bris, potipala parkrat trebuh, nato sele opravila vaginalni UZ, kjer bos lahko tudi prvic videla svojo bebiko. Vse ti natancno pove in opise, karkoli te zanima, svojega G le povprasaj, saj zato pa so tam, da bodoce mamice oskrbijo s cim vec podatki o user posted image ...
aja, pa cestitam ti za user posted image     user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

03.03.2008, 15:35

clock-img

andrejaboris

pencil-img

859

HOj! Jaz sem imela 1. UZ v 12. tednu nosečnosti, sem prej šla na nuhalno! Se mi je zdelo to prepozno in sem vprašala zakaj tak pozno in so rekli,da je za 1. UZ čas do nekje 14. tedna nosečnosti! Pa to v mariborski porodnišnici!

kak ki! Lepo nosečnost

clock-img

04.03.2008, 09:23

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Jaz sem imela v MB bolnišnici 1. UZ v 6. tednu in na srečo se je srček že lepo videl. Sem imela vaginalni UZ, samo PDP so mi prvič narobe določili, na NS so mi ga spremenili. Razlika je bila cca 1.teden

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

04.03.2008, 09:55

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Tudi jaz sem imela prvi UZ v 6 tednu ampak je bil redni, ker sem bila na IVF. Ti samo pokliči svojega ginekologa in se naroči, te bo sestra vprašala ua prvi dan zadnje menstruacije in te pravilno naročila. UZ pa je bil vaginalni pri 6 in 8 tednu, pri 12 tednu je bil že zunanji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem