writing-img

prvi pregled

clock-img

01.04.2008, 21:36

clock-img

babsika

pencil-img

8

zanima me eno vprašanje, kako zgleda prvi pregled, jaz sem imela zadnjo mentruacijo 28 februarja, test nosečnosti mi je pokazal 28 marca da je pozitiven, koliko časa mine preden je prvi pregled, ali lahko zaupam testu nosečnosti, naredila sem šest različnih in vsi so mi pokazal isto, ali bi bilo bolje če dam kri,

lp babsika

clock-img

01.04.2008, 21:44

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

Pri mojem g je prvi pregled nekje med 9. in 11. tednom. Je običajen pregled, kateremu je sledil vaginalni UZ, ki je potrdil user posted image . Potem sem imela posvetovalnico na 4 tedne. Materinsko sem dobila v 14. tednu.

< Sporočilo je popravil N & B -- 1.4.2008 21:45:49 >

clock-img

01.04.2008, 21:50

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Najbrž se niso vsi testi zmotili. Vseh 6!user posted image user posted image user posted image
Čestitam! Globoko zadihaj!
Kliči gin in po mojem izračunu si nosečka nekje 4tedne, tvoj TP je 4.12.2008. Še letos!
Če boš imela srečo se bo na prvem UZ že videlo bitje srčka. Pri meni se je videlo komaj v 7.tednu. Prvi UZ je običajno vaginalen, ker je pikica še full majhna.

clock-img

01.04.2008, 21:52

clock-img

Anonimen

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela prvi pregled v 10 tednu, pa sem takrat potem tudi že dobila materinsko knjižico, pa papirje za pregled krvi - za sifilis, toksoplazmo,... Drugo ti je pa že napisala N&B.

clock-img

01.04.2008, 22:48

clock-img

novopecena

pencil-img

840

dobrodošla med srečnimi user posted image  user posted image user posted image user posted image

kontrolo sem imela okol 9T in sem takoj tudi dobila materinsko knjigo in vse napotnice za preiskavo (kot enanobena)

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

02.04.2008, 17:03

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Novopečena - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodi srečka nosečka in ne se preveč obremenjevat s pregledi, njihovim številom, vsak G dela malo drugače in odvisno od tvojega stanja.

Srečno in zdravega user posted image !!!!!!

clock-img

03.04.2008, 00:11

clock-img

RENY19

pencil-img

99

ojla cestitam ti na  user posted image  jza sem tudi  zelo frisna nosecnica,  sem tudi opravila  test  28.3.  in sem v ponedeljek 31.3.2008  mela pregled pri g da je nosecnost pritdril.  imela pri 6t  vaginalni pregled, jutri pa morem dat kri in vodo, bom dobila jutri tudi materinsko knjizico. cim lepso nosecnosti ti zelim 

reny

clock-img

03.04.2008, 06:40

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Babsika,najprej iskrene čestitke za user posted image .Sma pa zelo blizu jaz sem imela ZM 27.2. torej bom mela PDP 3.12. en dan pre teboj.Tudi jaz sem naredila kar 7.nosečniških testov upam,da niso vsi lagali.Eden je celo v mojem albumu katerega sem della zadnjega.Jaz sem kar naročila pri svoji G in drugi četrtek imam pregled in UZ in takrat bom nosečka 5t6d.Moja G da materinsko knjigico zelo hitro,če UZ potrdi nosčenost v maternici že dobiš materinsko knjižico in napotnico za vodo in kri.V prejšnji nosčenosti,ki se je slabo končala sem pa bila na prvem pregledu 5t2/7 in videla se je le še da je nosečnost v maternici in plod se je pojavil v 7tednu,tkole da ne bom nikar panike zganjala,če bo tudi tokrat takole.

Babsika uživaj v user posted image  in pridruži se nam in klepetaj z nami pod tem Decemberke 2008 na forumu čvekanje v pričakovanju,tam tudi mene najdeš.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

03.04.2008, 07:39

clock-img

sharona

pencil-img

82

čestitke!!

jst sem imela včeri prvi pregled (9. teden) ... navaden pregled + vaginalni ultrazvok, kjer že vidiš mičkenga 'dojenčka', kako mu bije srček, dala sem kri in vodo

naslednji pregled mam v 16. tednu, nuhalno pa konec aprila :)

clock-img

03.04.2008, 12:21

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Jaz sem v 5. tednu in imam pregled 6. maja. Tako, da bo še kr neki tednov preteklo do takrat :)

clock-img

03.04.2008, 18:16

clock-img

Oaza

pencil-img

616

Jaz pa sem po mojih izračunih zdaj v 8. tednu, ker sem imela zadnjo M 13.02.. Test sem delala predvčerajšnjim, tako, da se bom jutri naročila na pregled. Upam, da bo čimprej in da bo vse O.K.

clock-img

04.04.2008, 18:17

clock-img

zall

pencil-img

10

Tudi jaz sem imela zadnjo user posted image 27.2. Test pa sem naredla 29.3. in mi je pokazaluser posted image . Takoj v ponedeljek 31.3. sem šla k ginekologu ki mi je nosečnost tut potrdil. Sedaj sem naročena 7.4., da mi da napotnice za nadaljne preiskave.
Se nas je pa kr neki nabralo okrog tega datuma.  Bravo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepouser posted image .

clock-img

04.04.2008, 18:52

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Ja pridne smo ble, ni kaj rečt user posted image

clock-img

05.04.2008, 10:45

clock-img

Oaza

pencil-img

616

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Jaz sem v 5. tednu in imam pregled 6. maja. Tako, da bo še kr neki tednov preteklo do takrat :)

katja_p- tudi jaz sem naročena na 6. maj. Kje je še to !?! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem