writing-img

ptujske nosečke

clock-img

29.11.2011, 20:05

clock-img

Anonimen

Pozdravljene, a je tukaj katera nosečka s Ptuja in okolice? Mi pričakujemo drugega user posted image maja 2012user posted image

clock-img

02.12.2011, 14:43

clock-img

Anonimen

Hej

Javlja se nosečka iz okolice Ptuja, pričakujem prvega user posted image  marca 2012 user posted image

clock-img

02.12.2011, 17:22

clock-img

donna22

pencil-img

2185

No, končnoooouser posted image user posted image user posted image Jaz sem avtorica temeuser posted image
Lahko se tudi na zs javiš, če bi rada ostala anonimnauser posted image

clock-img

31.03.2012, 21:10

clock-img

Kaya88

pencil-img

69

Srečke nosečke iz srca vam iskreno čestitam in želim, da nosečnost poteka brez problemo, ker pa vem, da se nosečke in mamice rade srečujete na kavici, vam posredujem en super naslov za kavice, sploh če imate s sabo vaše male škratke. ČUČKOVA ULICA 6A, 2250 Ptuj. Bar je odprla dobra prijateljica in potrebuje malo reklame, ker je odprla bar primeren za mamice z otročki. Pojdite kdaj pogledat!!!!

Zraven Feluka bara in ker smo rodile lani v maju, je bar poimenovala po nas (Z)majčica bar!! Vesele vas bomo!

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

clock-img

01.04.2012, 09:37

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: Kaya88

Srečke nosečke iz srca vam iskreno čestitam in želim, da nosečnost poteka brez problemo, ker pa vem, da se nosečke in mamice rade srečujete na kavici, vam posredujem en super naslov za kavice, sploh če imate s sabo vaše male škratke. ČUČKOVA ULICA 6A, 2250 Ptuj. Bar je odprla dobra prijateljica in potrebuje malo reklame, ker je odprla bar primeren za mamice z otročki. Pojdite kdaj pogledat!!!!

Zraven Feluka bara in ker smo rodile lani v maju, je bar poimenovala po nas (Z)majčica bar!! Vesele vas bomo!

Sem ga že odkrilauser posted image Ampak sva zadnjič šla z mojim tja in je bil zaprt, čeprav bi naj bil odprtuser posted image

Škoda samo, da se ni odprl par mesecev prej, tak čez jesen oz. bolj zimo, ko se par mesecev res nimaš kam dat; zdaj takega navala ne bo, ko je že lepše vreme. Bomo šli pogledat, sevedauser posted image Še bolj pa bo prišlo prav ob slabšem vremenu in potem pozimi, tega takrat res manjka ...

Hehe, jaz bom pa letošnja (z)majčicauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem