writing-img

puzzle

clock-img

29.11.2008, 20:18

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Živijo. Mene pa zanima, če mogoče veste kje bi se dalo prodati sestavljene in uokvirjene puzzle? ali mogoče samo sestavljene in zlepljene? Vem, da na bolhi, vendar me zanima, če kje obstaja kaka ustanova, agencija ali kaj podobnega, kamor lahko prineseš svoje "pridelke" in jih prodaš? KEr ne želim delati reklame, mi lahko prosim sporočite na ZS? Hvala. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

30.11.2008, 14:27

clock-img

tana13

pencil-img

133

A obstaja kaj takega, ker bi meni  tudi  prav prišla taka informacija, bi tudi prosila za informacije. Lahko tudi na ZS.
Hvala.

clock-img

30.11.2008, 16:26

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Zgleda, da nima nihče kakih takih informacij?! Res bi rada oddala stvari, ker jih na hitro sestavim, na steni mi pa zmanjkuje prostora. Kak evro bi pa tudi prav prišlo. Bilo bi mi fajn, če bi lahko kak evro zaslužila s svojim hobijem. A se tudi ti ukvarjaš s temi stvarmi? Lepo se imej. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

30.11.2008, 16:54

clock-img

Anonimen

Na Bolhi?

clock-img

30.11.2008, 18:22

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Na Bolhi?

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

30.11.2008, 18:26

clock-img

candy22

pencil-img

49

user posted image

clock-img

30.11.2008, 18:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Na Bolhi?

user posted image

In kaj je na tem smesnega  user posted image ?

clock-img

30.11.2008, 18:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Verjetno zato:

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Vem, da na bolhi, vendar me zanima, če kje obstaja kaka ustanova, agencija ali kaj podobnega, kamor lahko prineseš svoje "pridelke" in jih prodaš?

clock-img

30.11.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

Aja, bravo zame user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni