writing-img

puzzle

clock-img

16.08.2012, 17:44

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Evo, eno vprašanje. Imam ene tri sestavljene slike in bi jih končno rada dala na steno. Ne bi jih pa dala v okvir, ampak samo prilepila na podlago in čez premazala s slojem, ki ga dobiš zraven v škatli. Moje vprašanje pa je, na kakšno podlago naj to prilepim in s čim? Na navadno lepenkasto škatlo z mekolom? Al raj ne?

clock-img

16.08.2012, 19:15

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz sem prilepila na šeleshamer in ni bilolepo, ker se je le-ta pod vso težo upogibal na večih mestih. Jaz bi raje zalepila na kakšno iverico ali kaj bolj trdega.

clock-img

16.08.2012, 22:58

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Šeleshamer se mi zdi pretanek ja. Jaz bi na lepenko - to je škatla, v kateri je bilo shranjeno pohištvo.

clock-img

17.08.2012, 09:03

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz sem manjše puzzle (1000, 1500) obrnila in prelepila s širokim lepilnim trakom. Z žebljički v steno in je pod lastno težo lepo stalo.

Ene večje (5000) pa smo dali na eno tanko vezano ploščo. Mislim, da so tudi cele z lepilnim trakom zadaj prelepljene. Plošča pa je ok recimo taka, kot se uporablja z hrbet v omari. Ne sme biti pretežka, sploh če je večja dimenzija.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.08.2012, 09:25

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Hvala za idejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem