writing-img

rabim vaše mnenje o ovulaciji

clock-img

09.02.2009, 20:10

clock-img

baanika

pencil-img

13

Ojla

Avgusta sem imela SS. In sedaj sva spet začela probavat.
Vem da je bilo takih vprašanj že na miljone toda zanima me vaše mnenje o sledečem:
(da dobim spet malo zagona za delat beybja):))user posted image

30.1. prvi dan M ki traja 5 dni
od ambrazije naprej je redna kot ura na 27 -28 dni

kakšne so možnosti če sva probala včeraj zvečer ( 8.2.)?

ve ste strokovnjakinje ki ste tukaj gor pa mi povejte kljub vsem internetnim izračunom me zanima

bye

clock-img

09.02.2009, 20:44

clock-img

Anonimen

Seveda da so možnosti! Samo poskušajta še vsaj do 12. ali 13. 2.09, vsak drugi dan. Pa bo, boš videla!user posted image

clock-img

10.02.2009, 16:22

clock-img

sončekm

pencil-img

98

Jaz sem imela zadnjo menstruacijo 18.1. in , ko sem se z medicinsko sestro v stari porodnišnici pogovarjala mi je rekla da naj user posted image  sigurno vsak drugi dan od 28.1. pa vse do 05.02., in še dlje. Se pravi kakor je ona zračunala: 10. dan po menstruaciji pa vse do 18. dne. Tu vmes enkrat naj bi nastopila ovulacija, čeprav berem tu da imajo punce včasih tudi zelo pozno O.

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

clock-img

10.02.2009, 18:01

clock-img

druga

pencil-img

175

to z ovulacijo je tak tak...če nisi ravno standardna izvedba ženske, jo lahko imaš takoj po M, malo pred M ali celo med M...

drugače pa nekje sredi ciklusa (če je dolg klasičnih 28 dni)

ko bi kdo meni znal povedat, kdaj imam jaz ovulacijo, bi bila zelo vesela in ne bi rabila celi mesec razmišljat o tem ter si jo računat po raznih tabelah, opazovat sluz in si merit b.temperaturo....ampak no ja - vsi pač nismo popolni

punce - veliko uspeha vam želim in dosti user posted image  ta mesec

clock-img

10.02.2009, 18:22

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

jaz nisem tako prepricana v ovulacije--ni nikoli uspelo v tistem casu. dvakrat sem probala takoj po menstruaciji,oz.zadnji dan pa se je obakrat prijelo takoj.
tak da je po moje cisto odvisno od zenske do zenske kolko so ovulacije tocne.

Stella in Pia

clock-img

11.02.2009, 11:09

clock-img

Alči

pencil-img

219

Jaz sem se tudi matrala z računanjem....adijo pamet. Začela sva  ful seksat , samo med M nisva in evo ga, ratalouser posted image . Pa malo romantike je blo, pa crkljanje, pa razl. lokacija...hahah , kot dva najstnika in je blo 1,2,3. No jaz predlagam to, namesto gruntanja: kdaj bom že mela zdej ovulacijo če sem mela x.x. prvi dan menstre??. Probaj pa Srečno!!!!

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

clock-img

11.02.2009, 11:33

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: druga

to z ovulacijo je tak tak...če nisi ravno standardna izvedba ženske, jo lahko imaš takoj po M, malo pred M ali celo med M...

drugače pa nekje sredi ciklusa (če je dolg klasičnih 28 dni)

ko bi kdo meni znal povedat, kdaj imam jaz ovulacijo, bi bila zelo vesela in ne bi rabila celi mesec razmišljat o tem ter si jo računat po raznih tabelah, opazovat sluz in si merit b.temperaturo....ampak no ja - vsi pač nismo popolni

punce - veliko uspeha vam želim in dosti user posted image  ta mesec

Tole, da je lahko O malo pred M ali med M je malo bosa... pa ne bom zdaj pisala teorije o luteinski fazi itd.

Kar pa se tiče ugotavljanja ovulacije, če nimaš PCO in ne jemlješ zdavil, torej si zdrava, si pomagaj z ovulacijskimi testi. So 99% zanesljivi in če imaš ovulacijo, bo test pozitiven 12 do 36 ur pred ovulacijo. Če test ne bo nikoli pozitiven, je to zelo dober razlog za posvet pri G.
Srečno vsem user posted image

clock-img

11.02.2009, 11:48

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Punce, kaj je razlog, da pri ženski ne pride do ovulacijeuser posted image ?

clock-img

11.02.2009, 12:33

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

Ej Giotti!

Glede O med in pred M je čisto možno! Jst sem imela M nato O in nisem zanosila na to spet O brez umesne M! Zanosila sem na drugo O!

Malo % je da se ti to lahko zgodi ampak meni se je! In sedaj sem  11tednov user posted image !

clock-img

13.02.2009, 23:31

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Bom raje kar anonimna. user posted image

Tudi jaz se ubadam s to ovulacijo in sem že tako zmešana zraven, da mi več ni jasno kako dolg cikel imam user posted image  Prosim ne se mi smejat a več ne vem. Je cikel tisti čas med obema M brez tistih dni ko dejansko traja M?
M sem imela 1.1. Traja 4 dni. Naslednjo sem dobila 1.2. Trajala 4 dni.
Če recimo vzamemo povprečje 30 dni, kako dolg je cikel? 26 dni brez M ali 30 z M vred?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2009, 08:17

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Vidim, da ti ni še nobena odgovorila, torej: prvi dan M je prvi dan novega cikla, ki traja do nove M. Na tvojem primeru je bil prvi dan cikla 01.01. in je trajal 31 dni. 01.02. se ti je začel nov cikel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem