writing-img

radovednice

clock-img

19.09.2008, 13:54

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

mater če ste že tako radovedne , kako pogosto grete pa kaj lulat pa kakat, pa kak toaletni papir mate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

19.09.2008, 13:54

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Papir absolutno tak, da paše k ploščicam. če diši, pa še toliko bolje.

clock-img

19.09.2008, 13:55

clock-img

Anonimen

Lulamo večkrat dnevno(čez vikende če je preveč pira, parkrat na urouser posted image ).
Kakamo enkrat dnevnouser posted image
Wc papir imamo pa hoferjev za lulanje, pa moker hoferjev za pokakane riteuser posted image

clock-img

19.09.2008, 14:24

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

No, ko si že tolk radovedna, takšen pa je naš wc, namesto rolce, pa imamo sedaj kar te cajtnege, ki jih stranke vestno na dom pošiljajo.

user posted image

clock-img

19.09.2008, 14:27

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

wc papir 3 slojen, vseeno katere barve in znamke....srat grem te ko me prime (najmanj 3X na dan) scat pa hodi te ko mi začne lučka utripat

hahahaha

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

19.09.2008, 14:32

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kakšne teme user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kakam vsako jutro, po kavici, pa časopis vzmamem s sabo. Papir zaradi mene, samo da je, zaradi moža vsaj trislojen, barva ni pomembna. Njegov najlepši spomin na dopust v Turčiji je, da so imeli 4-slojni papir user posted image .

Aja, pa obvezno se mora odvijati s sprednje strani, nikoli pri steni user posted image user posted image user posted image .

Lulam pa odvisno od mesec nosečnosti user posted image .

clock-img

19.09.2008, 14:33

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

user posted image user posted image user posted image Danes pa bom res počla od smeha.user posted image Upam da bo vikend tudi tak pester.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

19.09.2008, 14:36

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

wc papir 3 slojen, vseeno katere barve in znamke....srat grem te ko me prime (najmanj 3X na dan) scat pa hodi te ko mi začne lučka utripat

hahahaha

mojamura ČAS JE:  user posted image

clock-img

19.09.2008, 18:11

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Kakšne teme .

ja ne vem kaj nas nosi a je polna luna ali kaj

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

19.09.2008, 18:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja res, zadnje dneve se aktivno spet dogaja na rr. user posted image

Aja, kakat grem odvisno od tega, kolikokrat na dan grem na rr. Pol me kar požene. user posted image

clock-img

19.09.2008, 18:32

clock-img

Anonimen

Jaz pa ne maram dišečega, ker dobim po njem vnetje. Mora pa bit za k ploščicam in brisači, ja, pa če je kak aktualen, še bolje, recimo za pozimi s snežinkami, ko je kakšno nogometno prvenstvo so gor žoge, pa tko. user posted image

clock-img

19.09.2008, 19:15

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Kakam enkrat na mesec"šparam drek,da školko zamašimuser posted image user posted image user posted image ",lulat grem pa na tri dni user posted image user posted image .Je treba vodo šparat,je draga.Za WC papir grem pa na vrt po liste,je zastonuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

19.09.2008, 19:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Kakam enkrat na mesec"šparam drek,da školko zamašimuser posted image user posted image user posted image ",lulat grem pa na tri dni user posted image user posted image .Je treba vodo šparat,je draga.Za WC papir grem pa na vrt po liste,je zastonuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Temu se pa lahko reče ekološka osveščenost. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem