cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rast dojenčkov

clock-img

23.09.2006, 20:39

clock-img

livia

pencil-img

2395

Glede na to, da bi rada kupila zimskega pajaca, ki bi mi služil celo zimo, prosim za pomoč pri številki.

Rodili smo se s 49 cm in potem napredovali cca. 3-4 cm na mesec.
Pri 4,5 mesecih smo bili veliki 63,5 cm. Računam, da bomo pri 6 mesecih cca. 68 cm.

Zimski kombinezon bi rada uporabljala od otrokovega 7 pa do 11 meseca. Kako so rastli vaši dojenčki, če so bili recimo pri 6 mesecih veliki 68 cm, kolk so bili pri 9 mesecih in kolk pri 12 mesecih?

clock-img

24.09.2006, 06:48

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Moja je bila tudi rojena z 49 cm, pri 3m je bila dolga ca. 62cm, 4,5 m 65 cm, pri 6m 67 cm, pri 9m 71cm, pri enem letu 75cm.

clock-img

24.09.2006, 19:11

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

dolžina naše:
rojstvo: 50 cm
1.m: 54 cm
2.m: 58 cm
3.m: 63 cm
4,5m: 68 cm
6.m: 70 cm
9.m: 74 cm

mi imamo zanjo en kombinezon (pajac) od Zare v št. 9-12 m, vendar, ker ima Zara bolj majhne št. dvomim, da ji bo prav čez celo zimo user posted image  imam pa še en kompletek iz bundice in zimske vreče z luknjo za pripasat varnostni pas ali pas od vozička v velikosti 74-80 cm, ki pa je ful velik user posted image  
mislim, da ni odvisno samo od veliksoti otroka, ampak tudi od dejanske velikosti oblačila - H&M ima za moje pojme še najbolj točne velikosti user posted image  

in pri kombinezončkih je itak ful problem, ker so eni totalno nesorazmerni - mislim zgornji del in spodnji del user posted image  npr. v trupu je otroku lepo prav, hlačnice so pa ful dolge ali obratno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem